Διεθνείς διακρίσεις για τα εστιατόρια της Carob Mill Restaurants.


Διεθνείς διακρίσεις για τα εστιατόρια της Carob Mill Restaurants.

Εξαιρετικά και ιδιαίτερα τιμητικά νέα για τα εστιατόρια Artima Bistro και Café Calma της Carob Mill Restaurants, αφού συμπεριλήφθηκαν ανάμεσα στους νικητές των διεθνών βραβείων «World Luxury Restaurant Awards 2021». Ο συγκεκριμένος διεθνής θεσμός των τιμητικών αυτών βραβεύσεων διοργανώθηκε για έκτη συνεχή χρονιά, και στην εντυπωσιακή εκδήλωση απονομής των βραβείων που έγινε στο Μαυρίκιο, έλαβαν μέρος περίπου 1000 προσκεκλημένοι, αντιπροσωπεύοντας πολυτελή χώρους εστίασης από όλο τον κόσμο.

Το βραβείο Global Winner 21 στην κατηγορία «Εστιατόρια Μεσογειακής Κουζίνας» απονεμήθηκε στο Artima Bistro της Carob Mill Restaurants, που βρίσκεται στο Χαρουπόμυλο Λανίτη στη Λεμεσό, ενώ το βραβείο Global Winner 21 στην κατηγορία «Καφεστιατόρια Πολυτελείας» απονεμήθηκε στο Café Calma, επίσης της Carob Mill Restaurants, που βρίσκεται στη Μαρίνα Λεμεσού.

Η διαδικασία επιλογής των υποψηφιοτήτων και ανάδειξης των νικητών οργανώνεται από τον οργανισμό «World Luxury Awards», και διεξάγεται διαδικτυακά με τη συμμετοχή του κοινού.