Διάσημος Dj υποβλήθηκε σε ευθανασία! Συγκλονίζει το τελευταίο του μήνυμα!


Ένα τραγικό δυστύχημα που είχε πριν από 3 χρονιά, τον άφησε παραπληγικό και αν και είχε ζητήσει να πεθάνει, το κράτος δεν τον άφηνε.

 Ωστόσο, ο Ιταλός Dj Φαμπιάνο Αντονιάνι υποβλήθηκε την Δευτέρα σε ευθανασία σε κλινική της Ελβετίας.

Η περίπτωσή του 40χρονου είναι ιδιαίτερη, καθώς είχε ζητήσει να πεθάνει λίγο μετά από ένα τραγικό δυστύχημα που τον άφησε παραπληγικό αλλά το κράτος δεν τον άφηνε.

Γνωστός ως Dj Φάμπo, ο 40χρονος είχε χάσει την όρασή του και ήταν καθηλωμένος στο κρεβάτι με τρομερούς πόνους και παρόλο που είχε ζητήσει κατ΄ επανάληψη από το ιταλικό Κοινοβούλιο και από τον ίδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Σέρτζιο Ματαρέλα, να τον βοηθήσουν, με την έγκριση ειδικού νόμου, ώστε να μπορέσει να θέσει τέρμα στη ζωή του μέσα σε ειδική νοσοκομειακή υποδομή, δεν είχε γίνει δεκτό το αίτημα του.

Επιτέλους έφτασα στην Ελβετία, αλλά τα κατάφερα μόνον χάρη στις δυνάμεις μου και όχι με την βοήθεια του ιταλικού κράτους» έγραψε στο τελευταίο του μήνυμα ο Ιταλός μουσικός, που πολλές φορές είχε αναφέρει ότι πλέον η ζωή του μόνο ευτυχισμένη δεν ήταν. Η αρραβωνιαστικιά του στήριξε την επιλογή του.

Στην Ελβετία τον συνόδευσε ο Μάρκο Καπάτο, στέλεχος του Ιταλικού Ριζοσπαστικού Κόμματος, ο οποίος κινδυνεύει κατά την επιστροφή του στην Ιταλία να συλληφθεί και να καταδικασθεί σε δώδεκα χρόνια φυλάκισης, διότι, όπως αναφέρει ο σχετικός νόμος που είναι σε ισχύ, στήριξε εμπράκτως άτομο που επέλεξε να αυτοκτονήσει.

star.gr