Διακοπές με άρωμα Χριστουγέννων για όλα τα γούστα από τη Louis Hotels!


Οι φετινές γιορτές θα μείνουν αξέχαστες με τις χειμερινές αποδράσεις οι οποίες συνδυάζουν το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα και διάθεση με φόντο το απέραντο γαλάζιο, σε ένα από τα ξενοδοχεία της Louis Hotels σε Λεμεσό και Πάφο.

Η Louis Hotels, για ακόμη μία χρονιά, προσφέρει μοναδικές επιλογές σε ξενοδοχεία σχεδιασμένα αποκλειστικά για ενήλικες αλλά και για οικογένειες. Με τα ειδικά διαμορφωμένα εορταστικά μενού, ανά ημέρα, η καλοπέρασή όλων των επισκεπτών είναι μόνο μία κράτηση μακριά!

Για όσους επιθυμούν να ζήσουν τις φετινές γιορτές οικογενειακά, το Louis Phaethon Beach στη γραφική Πάφο, μέλος της Family Collection by Louis Hotels, διαθέτει ειδικά διαμορφωμένα εορταστικά προγράμματα και μενού από τις 20 Δεκεμβρίου μέχρι τη 2η μέρα του νέου έτους.

Οι πιο ρομαντικοί που επιθυμούν να ζήσουν τα φετινά Χριστούγεννα με το ταίρι τους, να ξεφύγουν από τους γρήγορους ρυθμούς της πόλης και να απολαύσουν το εορταστικό πνεύμα σε ένα πιο πριβέ περιβάλλον, τα αποκλειστικά για ενήλικες ξενοδοχεία της Elegant Collection by Louis Hotels στη Πάφο, είναι έτοιμα να προσφέρουν τη μαγεία των Χριστουγέννων από τις 23 Δεκεμβρίου στο The Ivi Mare και από τις 24 Δεκεμβρίου στο King Jason Paphos.

Για τους λάτρεις της κοσμοπολίτικης Λεμεσού, το 5* ξενοδοχείο Royal Apollonia μέλος της Elegant Collection by Louis Hotels είναι έτοιμο να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους με ένα μοναδικό εορταστικό πρόγραμμα που ξεκινάει από τις 24 Δεκεμβρίου μέχρι την 1η του χρόνου. Τα πλούσια γιορτινά γεύματα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς μπορούν να τα απολαύσουν όλοι ανεξαρτήτως διαμονής.

Οι φετινές χειμερινές αποδράσεις, θα υπερβούν κάθε προσδοκία για τους Κύπριους αλλά και για ταξιδιώτες που αναζητούν μια αυθεντικά Χριστουγεννιάτικη εμπειρία διαμονής, πάντα με την υπογραφή της Louis Hotels!

Σχετικά με τη Louis Hotels

Η Louis Hotels, μέλος του Ομίλου Louis, είναι ένα από τα πρωταγωνιστικά ξενοδοχειακά συγκροτήματα της νοτιοανατολικής Μεσογείου. H Louis Hotels, διαθέτει πάνω από 80 χρόνια εμπειρίας στην ξενοδοχειακή βιομηχανία με 26 ξενοδοχεία και θέρετρα για κάθε τύπο διακοπών στην Κύπρο και τα Ελληνικά νησιά.