ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κέρδισε το βιβλίο της Κατερίνας Μπέη SUCCESS STORY από την ομώνυμη ταινία του Νίκου Περάκη

Το music.net.cy σας κάνει δώρο το βιβλίο της Κατερίνας Μπέη SUCCESS STORY από την ομώνυμη ταινία του Νίκου Περάκη

  1. Κάνε like την σελίδα μας www.facebook.com/music.net.cy
  2. share το post του διαγωνισμού στην σελίδα μας στο facebook
  3. συμπλήρωσε τα στοιχεία σου ΠΙΟ ΚΑΤΩ

και λάβε μέρος στην κλήρωση για να κερδίσεις ένα βιβλίο της Κατερίνας Μπέη SUCCESS STORY από την ομώνυμη ταινία του Νίκου Περάκη


ΣΑΒΒΑΛΑΣ | ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Κατερίνα Μπέη
SUCCESS STORY
Από την ομώνυμη ταινία του Νίκου Περάκη

Σελίδες: 528
Διαστάσεις: 14Χ21
ISBN: 978-960-493-508-6
Κ.Α.: 28250
Λιανική τιμή: 16,60€

Το βιβλίο:
Ο ψυχίατρος και συγγραφέας Παναγής Πάνδωρας συναντά τη νεαρή και φιλόδοξη ηθοποιό Τζορτζίνα Τσελέπη. Ξε-κινά ένας «άνισος» έρωτας δύο κόσμων που δύσκολα εφάπτονται. Όταν οι αυταπάτες και των δύο ματαιώνονται και τα παιχνίδια εξουσίας διαδέχονται το αρχικό τους πάθος, οι δυο ήρωες φτάνουν στα όριά τους.
Την αποδόμησή τους βοηθούν ένας υπερφίαλος δικηγόρος, μια Αλβανή «Σταρ Ελλάς», ένας γόνος πλούσιας οι-κογένειας, που από πλήξη βουλιάζει στις καταχρήσεις, μια άσπονδη συμφοιτήτρια της Τζορτζίνας, που διεκδικεί με πείσμα τον ρόλο της, και άλλοι εκκεντρικοί και απρόβλεπτοι χαρακτήρες.

Η ιστορία τους παίρνει αναπάντεχη τροπή όταν ο Παναγής Πάνδωρας μαθαίνει πως απειλείται η ζωή του τη στιγμή που ανακοινώνει την κάθοδό του στην πολιτική.

Στο βιβλίο περιλαμβάνεται και το αυθεντικό σενάριο της Κατερίνας Μπέη για την ομώνυμη ταινία του Νίκου Περάκη, μαζί με δέκα shooting boards του σκηνοθέτη.

Η συγγραφέας:
Η Κατερίνα Μπέη σπούδασε στη Νομική Αθηνών και στο Δημοσιογραφικό Κολέγιο. Έχει εκδώσει άλλα τέσσερα μυθιστορήματα («Κι αν μου κάτσει;», «Επάγγελμα ερωτευμένη» από τις εκδόσεις Λιβάνη, «Το τετράδιο της ευτυχίας», «Στη χώρα του παντού και του πουθενά» από τις Εκδόσεις Σαββάλας). Από το 1998 συμμετέχει στη συγγραφή σεναρίων για τον κινηματογράφο («Θηλυκή εταιρεία», «Φούσκα», «Η Λίζα κι όλοι οι άλλοι», «Η καρδιά του Κτήνους», «Μια νύχτα στην Αθήνα», «Πέντρο Νούλα» και «Success sto-ry») και την τηλεόραση («Σχεδόν ποτέ», «Λούφα και παραλλαγή», «Μόνη εξ αμελείας», «Χρυσά κορίτσια», «Steps», «Κλεμμένα όνειρα», «9 μήνες») συνεργαζόμενη με τους Νίκο Περάκη, Πηγή Δημητρακοπούλου, Ε-λισάβετ Χρονοπούλου, Ρένο Χαραλαμπίδη, Δημήτρη Αρβανίτη, Φωτεινή Κοτρώτση, Δημήτρη Γιατζουτζάκη, Κάρολο Ζωναρά, Παναγιώτη Πορτοκαλάκη κ.ά.
Το 2004 πήρε το τρίτο βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου θεατρικού συγγραφέα και το 2007 το πρώτο βραβείο σε-ναρίου για παιδική ταινία animation.
Το 2013 συνεργάστηκε με τον Κώστα Σπυρόπουλο στη διασκευή του θεατρικού έργου «Toc-Toc» και το 2015 στη διασκευή του «Ομερτά». Παλαιότερα εργάστηκε σε περιοδικά, στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση.

© 2017 ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΛΑΣ | Ζ. ΠΗΓΗΣ 18, ΑΘΗΝΑ, 106 81 | Τ: 210 3301251 | F: 210 3306434 | www.savalas.gr