ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κέρδισε το βιβλίο Οι Πολυθρόνες των Δράκων (Χρυσηίδα Δημουλίδου) προσφορά απο τα Βιβλιοπωλεία Μαυρομάτης

Κέρδισε το βιβλίο Οι Πολυθρόνες των Δράκων (Χρυσηίδα Δημουλίδου) προσφορά απο τα Βιβλιοπωλεία Μαυρομάτης

  1. Απαραίτητα κάνε like την σελίδα μας MUSIC.NET.CY & ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ
  2. share την φωτογραφία του διαγωνισμού
  3. συμπλήρωσε τα στοιχεία σου ΠΙΟ ΚΑΤΩ

και μπές στην κληρωση για να κερδίσεις το βιβλίο της Χρυσηίδα Δημουλίδου – Οι Πολυθρόνες των Δράκων μία προσφορά απο τα Βιβλιοπωλεία Μαυρομάτης

Κλήρωση Τρίτη 26/6/2018 ζωντανά στην εκπομπή του Αγγελου Ιακωβίδη 8-10 το βράδυ στον ΚΛΙΚ FM 105.5

Κατηγορία : Λογοτεχνία
Θεματική κατηγορία : Περιπέτεια,Αισθηματικό
Σειρά : Ελληνική λογοτεχνία
Ημ. Έκδοσης : 19/04/2018
Σελίδες : 720
Ηλικία : 18+
Χιλιάδα Κυκλ.: 40η

Στην πιο άγρια και απομονωμένη κομητεία του βασιλείου, δύο πολυθρόνες εξουσίας καθορίζουν τις ζωές τριών γενεών αρχόντων της οικογένειας των Δράκων: του Μάξιμου, του Βάλτεμαρ και του Ματτία, τόσο διαφορετικών μα συνάμα τόσο όμοιων χαρακτήρων. Και δίπλα τους οι γυναίκες τους, άλλοτε ως απόλυτες αρχόντισσες και άλλοτε ως σκιές, κινούν τα νήματα των πράξεων των συζύγων τους.

Εξουσία, έρωτες, αγάπη, πάθη, ίντριγκες, προδοσίες μίση, δολοπλοκίες, εμπορικές φιλοδοξίες, πολιτικές συμφωνίες, πόλεμοι, βασανιστήρια, δολοφονίες γράφουν την ιστορία τους στο απροσπέλαστο κάστρο των Δράκων με τα καλά κρυμμένα μυστικά, χτισμένο στο πιο δύσβατο σημείο του απέραντου πυκνού δάσους. Κι εκεί, στην καρδιά αυτού του δάσους, κρύβεται ένα μυθικό πλάσμα που παρακολουθεί τα πάντα, μα επεμβαίνει μόνο όταν απειλείται η γη του.

Ένα φανταστικό οδοιπορικό που ξεκινά από τον παγωμένο Βορρά και φτάνει μέχρι τη Βενετία και τη Γένουα του 16ου αιώνα, μεταφέροντας τη μαγεία από το παραμύθι στην πραγματικότητα. Γιατί ακόμη και σήμερα υπάρχει μαγεία. Ποιος είναι εκείνος που θα εμποδίσει το μεγάλο παιδί που κρύβουμε μέσα μας να αναζητά την παραμυθοχώρα του; Ποιος είπε πως οι άνθρωποι έπαψαν να είναι ρομαντικοί; Ή μήπως στις σκληρές εποχές που διανύουμε δεν έχουμε όλοι ανάγκη από ένα παραμύθι, που θα μας θυμίσει τη χαμένη μας αθωότητα; Μια φορά κι έναν καιρό…

Πίσω από κάθε παραμύθι κρύβεται μια αλήθεια. Και πίσω από μια αλήθεια, η πραγματική ζωή.


απο τα Βιβλιοπωλεία Μαυρομάτης

Μια προσφορά των Βιβλιοπωλείων Μαυρομάτη σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο.
Νέα Βιβλιοπωλεία Μαυρομάτης στην Πάφο βρίσκονται (Ελευθερίου Βενιζέλου 73) και στην Λάρνακα βρίσκονται (Ζακύνθου 4). Και τα δύο αυτά βιβλιοπωλεία έχουν μεταφερθεί σε νέες διευθύνσεις.