Διαγωνισμός Φωτογραφίας «M.O.V.E.» από τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου


Ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου προκηρύσσει διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα: «M.O.V.E.»  Motivating Others through Voices of Experience με ισχύ από τις 15 Οκτωβρίου μέχρι την 1η Δεκεμβρίου 2019. Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται στο πλαίσιο της εκστρατείας “Time to Move 2019” του Ευρωπαϊκού Δικτύου Πληροφόρησης “Eurodesk”.

Ο φωτογραφικός διαγωνισμός αποσκοπεί στη δραστηριοποίηση των νέων μέσα από τη δημιουργική και καλλιτεχνική διαδικασία της φωτογραφίας και συγκεκριμένα, μέσα από την αποτύπωση εμπειριών που απόκτησαν ταξιδεύοντας στην Κύπρο ή/και στην Ευρώπη, ούτως ώστε να δώσουν κίνητρο και έμπνευση σε άλλους νέους να ταξιδέψουν και να εξερευνήσουν διάφορες πτυχές του τρόπου ζωής τους.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε ερασιτέχνες νέους φωτογράφους ηλικίας 15-30 χρόνων και πραγματοποιείται εις μνήμη του Θρασύβουλου Θρασυβούλου, Εκτελεστικού Γραμματέα του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου.

Τα βραβεία χωρίζονται σε 2 κατηγορίες:

Α΄ Κατηγορία: 15-17 χρονών

2 θέσεις για εκπαιδευτική επίσκεψη στο Στρασβούργο εντός του 2021, στο πλαίσιο του προγράμματος Euroscola, υπό την προϋπόθεση ότι οι νικητές θα φοιτούν στο σχολείο κατά το 2021 και δεν έχουν συμμετάσχει προηγουμένως στο Euroscola.

Οι θέσεις παραχωρούνται από το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο.

Β΄ Κατηγορία: 18-30 χρονών

  • 1ο Βραβείο 300 ευρώ
  • 2ο Βραβείο 200 ευρώ
  • 3ο Βραβείο 100 ευρώ

Μπορείτε να βρείτε τους όρους και τις λεπτομέρειες του διαγωνισμού στη σελίδα www.onek.org.cy (Ανακοινώσεις και Εκδηλώσεις).

Για περισσότερες πληροφορίες ή  διευκρινήσεις επικοινωνήστε με το Κέντρο Πληροφόρησης Νέων Λάρνακας (τηλ.: 24-822580, e-mail: photocontest@onek.org.cy)