ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Εικονογραφώντας το βιβλίο «Πόσους βαθμούς Μυωπίας έχεις;» “Combien sont les degres de votre myopie?” της Κατερίνας Παπαγαρυφάλλου


Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Τραπέζης Κύπρου προκηρύσσει διαγωνισμό για την εικονογράφηση του βιβλίου «Πόσους βαθμούς Μυωπίας έχεις;» -“Combien sont les degres de votre myopie?” της Κατερίνας Παπαγαρυφάλλου.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι Κύπριοι και Ελλαδίτες καλλιτέχνες, που διαμένουν στην Κύπρο ή στο εξωτερικό.

Κάθε καλλιτέχνης μπορεί να υποβάλλει στον διαγωνισμό μία μόνο πρόταση, η οποία πρέπει να εκφράζει και να συμπληρώνει το νόημα του έργου. Όσοι βραβεύτηκαν σε προηγούμενους διαγωνισμούς εικονογράφησης του Πολιτιστικού Ιδρύματος μπορούν να συμμετέχουν, αφού έχουν παρέλθει δύο χρόνια από την προηγούμενη βράβευση τους.

Τα έργα εικονογράφησης πρέπει να υποβληθούν μέχρι τη 29η Μαρτίου 2024.

Την αξιολόγηση των προτάσεων θα αναλάβει τετραμελής κριτική επιτροπή, η οποία θα συσταθεί από το Πολιτιστικό Ίδρυμα Τραπέζης Κύπρου. Ο καλλιτέχνης που θα τιμηθεί με το Α’ βραβείο, θα πάρει το ποσό των 1500,00 ευρώ και θα αναλάβει την εικονογράφηση του βιβλίου. Η έκδοση προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει το 2024.

Το βιβλίο «Πόσους βαθμούς Μυωπίας έχεις;» -“Combien sont les degres de votre myopie?” διακρίθηκε με το Α’ Βραβείο στο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό για Ανέκδοτο παιδικό ή εφηβικό μυθιστόρημα του Κυπριακού Παιδικού Νεανικού Βιβλίου, με αθλοθέτη το Πολιτιστικό Ίδρυμα Τραπέζης Κύπρου, το οποίο ανέλαβε την έκδοση και διάθεση του.

Αντίτυπα της προκήρυξης του διαγωνισμού με όλες τις σχετικές πληροφορίες, όπως και το κείμενο του ‘έργου, διατίθενται από το Πολιτιστικό Ίδρυμα της Τράπεζας Κύπρου (Φανερωμένης 86-90 Λευκωσία,)

Μάθε περισσότερα για τους όρους του διαγωνισμού και την δήλωση ενδιαφέροντος στον αναρτημένο σύνδεσμο στις σελίδες των ΜΚΔ του Πολιτιστικού Ιδρύματος και στο τηλέφωνο 22128175

Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου
Φανερωμένης 86-90, 1011 Λευκωσία
Για πληροφορίες: 22 128175
www.boccf.org