ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κέρδισε το τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού Career Gate Test K.17, ένα από τα κορυφαία τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού διεθνώς


Μεγάλος Διαγωνισμός απο το music.net.cy
Μπές στην κλήρωση για να κερδίσεις ένα τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού κάθε βδομάδα για 12 βδομάδες

ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ

  1. Κάνε LIKE το page music.net.cy  στο FACEBOOK 

  2. share το post  του διαγωνισμού

  3. συμπλήρωσε τα στοιχεία σου ΠΙΟ ΚΑΤΩ

Κλήρωσεις κάθε Δευτέρα απο 7/3/2021 ζωντανά στην εκπομπή του Αγγελου Ιακωβίδη 7-9 το βράδυ στον ΚΛΙΚ FM 105.5

Ισχύουν όροι και προυποθέσεις

To Career Gate Test K.17 είναι ένα από τα κορυφαία τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού στην Ελλάδα και διεθνώς. Έχει δοκιμαστεί με απόλυτη επιτυχία στην πράξη τα τελευταία 10 χρόνια με τη χορήγηση του σε περισσότερο από 100.000 χρήστες και είναι το μοναδικό που διαθέτει πιστοποίηση ποιότητας ISO 9001. Ανανεώνεται συνεχώς και προσαρμόζεται σύμφωνα με επιμέρους ανάγκες και διαφορετικές εκδόσεις. Στηρίζεται σε αναγνωρισμένες επιστημονικές βάσεις, είναι σταθμισμένο,αξιόπιστο έγκυρο, εύχρηστο και εύκολα κατανοητό.

Γρήγορα, μόλις σε 20-30’ λεπτά, ο χρήστης απαντά μέσα από τον υπολογιστή και το διαδίκτυο με Ναι ή Όχι σε εύκολα κατανοητές ερωτήσεις. Τα συμπεράσματα εκδίδονται άμεσα και περιέχουν με απόλυτα ελεγμένη ακρίβεια το βαθμό ταύτισης της προσωπικότητας του, με ομάδες επαγγελμάτων και επαγγέλματα που του ταιριάζουν σε φθίνουσα κλίμακα, μαζί με ενδείξεις των προοπτικών τους στην αγορά εργασίας και των διεξόδων τους σε άλλα επαγγέλματα.

Η έκθεση περιέχει επίσης το βαθμό ταύτισης της προσωπικότητας του χρήστη με τους έξι τύπους του Holland, καθώς και τις κλίμακες αυτοεικόνας και αποφασιστικότητας που τον διακρίνουν τη δεδομένη στιγμή. Το ενσωματωματένο λογισμικό ελέγχου του τεστ, αποκλείει την εξαγωγή λάθους συμπερασμάτων.

Στην πολυετή χορήγηση του, δεν υπήρξε ποτέ και από κανένα χρήστη αμφισβήτηση των συμπερασμάτων του,ενώ καθολική ήταν η αποδοχή του σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια, δημοσιεύσεις και καθημερινή χρήση. Εκτός από τη βασική του έκδοση που αφορά επιλογές σπουδών για επαγγέλματα που συνδυάζονται με ανώτερη εκπαίδευση, διατίθενται και επιμέρους εκδόσεις για μεταπτυχιακές σπουδές, για επαγγελματική εκπαίδευση, καθώς και αυτόνομα τεστ προσωπικότητας Holland, συναισθηματικής νοημοσύνης κλπ. Το τεστ διατίθεται επίσης στην Αγγλική, στην Αραβική και σύντομα και σε άλλες γλώσσες.

To C.G.T. Κ. 17 έχει καταρτιστεί από πολυετείς μελέτες καταξιωμένης πανεπιστημιακής ομάδας του Πανεπιστημίου Πειραιώς και του London School of Economics, ειδικής στον επαγγελματικό προσανατολισμό και την αγορά εργασίας, με πολλές μελέτες,βιβλία και επιστημονικές δημοσιεύσεις στους συναφείς κλάδους. Οι σχετικές έρευνες επικεντρώνονται και συνδυάζουν την ψυχομετρία με την αγορά εργασίας και το εκπαιδευτικό σύστημα. Στηρίζονται στη σύγχρονη και πρωτότυπη ταξινόμηση Κ.17, σε συνδυασμό με αναγνωρισμένες διεθνείς θεωρίες και ειδικότερα αυτή του John Holland. Τo τεστ χορηγείται από την κεντρική επιστημονική ομάδα του C.G.T., μέσω πιστοποιημένων συμβούλων και συνεργατών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.