Δέσποινα Βανδή – Θα την δούμε για πρώτη φορά σε μιούζικαλ;


Ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα της είναι έτοιμη να κάνει η Δέσποινα Βανδή, η οποία θα πρωταγωνιστήσει σε διάσημο μιούζικαλ. Η γνωστή τραγουδίστρια θα πρωταγωνιστήσει για πρώτη φορά σε μιούζικαλ και μάλιστα σε ένα από τα πιο γνωστά, το Mamma Mia, που για πρώτη φορά μεταφέρεται στα ελληνικά.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση: «Το MAMMA MIA των ABBA, ένα από τα πιο επιτυχημένα μιούζικαλ όλων των εποχών σε ολόκληρο τον κόσμο, έρχεται μετά από ειδική άδεια των δημιουργών στη “χώρα” του και… “μιλάει” ελληνικά!!!

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Donna θα ερμηνεύσει η Δέσποινα Βανδή, μπαίνοντας δυναμικά για πρώτη φορά στο χώρο του μιούζικαλ!

Η παράσταση θα ανέβει στις αρχές Δεκεμβρίου στο θέατρο ΑΚΡΟΠΟΛ σε μια υπερπαραγωγή με πολυμελή θίασο και ζωντανή ορχήστρα από την εταιρεία Θέαμα-Ακροπόλ και σε σκηνοθεσία – απόδοση κειμένου και στίχων, της Θέμιδας Μαρσέλλου.

Τα ονόματα των συμπρωταγωνιστών θα ανακοινωθούν επίσημα μέσα στις προσεχείς ημέρες, ενώ στο τέλος του μήνα θα πραγματοποιηθεί μια μεγάλη ανοιχτή ακρόαση για ηθοποιούς-τραγουδιστές-χορευτές».

Πάντως οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην παράσταση θα συμμετέχουν επίσης ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, η Demy και ο Άκης Σακελλαρίου.

 

Πηγή: vipnews.gr