Δέσποινα Βανδή: «Το μαξιλάρι» – Κυκλοφορεί κι επίσημα!Το δεύτερο κατά σειρά single της Δέσποινας Βανδή “To μαξιλάρι” απο τον επερχόμενο, πολυσσυλεκτικό της δίσκο που θα κυκλοφορήσει μέσα στην χρονιά, το οποίο ακούσαμε για πρώτη φορά, ζωντανά στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν του Aντ1 και απο εκείνη την στιγμή έβαλε στην κυριολεξία φωτιά στα κλικ και στα σχόλια στο κανάλι του youtube, κυκλοφόρησε επίσημα μέσα απο την Heaven Music.

‘Eνα τραγούδι με ένα τελείως διαφορετικό άκουσμα απο τις προηγούμενες δουλειές της τραγουδίστριας, γεγονός το οποίο καταλαβαίνεις απο την πρώτη ακρόαση και το οποίο σε συνεπαίρνει αμέσως με την ιδιαίτερη μελωδία του.

Η επιτυχία συνεχίζεται έπειτα απο το “Μια ανάσα μακρυά σου” για την Δέσποινα Βανδή καθώς πριν λίγες μέρες έριξε αυλαία στις εμφανίσεις της στην Θεσσαλονίκη μαζί με τον Παντελή Παντελίδη και τον Κώστα Μαρτάκη με μεγάλη επιτυχία και σειρά έχουν οι εμφανίσεις στην πρωτεύουσα οι οποίες σύντομα θα ανακοινωθούν.

Την μουσική του νέου τραγουδιού υπογράφει ο Βασίλης Γαβριηλίδης ενώ τους στίχους ο Νίκος Μωραίτης. Το νέο single κυκλοφορεί απο την Heaven Music.