Δέσποινα Βανδή: Η στιγμή της βράβευσής της και η αμηχανία όταν είπαν άλλο όνομα!(Video)

Την πρώτη της τιμητική διάκριση, είχε το βράδυ της Δευτέρας η Δέσποινα Βανδή, για το θεατρικό της ντεμπούτο και το TLIFE βρισκόταν εκεί!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια πήρε το ειδικό έπαθλο που φέρει το όνομα της Σοφίας Βέμπο, στα Κορφιάτικα Βραβεία 2017 που έχουν θεσπιστεί από την Ακαδημία Ελληνικών Βραβείων Τέχνης. Μάλιστα, με αυτό το ειδικό έπαθλο έχουν τιμηθεί τεράστιες προσωπικότητες όπως η Μαρινέλλα, η Βίκυ Λέανδρος, η Νάνα Μούσχουρη και η Άννα Βίσση.

Το βραβείο απονεμήθηκε στην Δέσποινα Βανδή, με αφορμή την εξαιρετική εμφάνιση της στο διάσημο Μιούζικαλ «Mamma Mia», στο οποίο έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο ερμηνεύοντας με επιτυχία την “Ντόνα”.

Όμως, κατά την διάρκεια της βράβευσης, αντί να πουν “Δέσποινα Βανδή”, είπαν “Άννα Βίσση”! Φυσικά, η Δέσποινα δεν παρεξηγήθηκε, αφού εκτός ότι την διακατέχει μεγάλη αίσθηση του χιούμορ, δήλωσε χαρακτηριστικά, ότι της έχει ξανασυμβεί σχεδόν το ίδιο περιστατικό. Μάλιστα, αποκάλυψε και μια ιστορία από παλιότερη βράβευσή της, στην οποία ήταν η μόνη υποψήφια και ο παρουσιαστής την είχε πει… Καίτη!

[ot-video][/ot-video]