Δέσποινα Βανδή – Έλενα Παπαρίζου: Όσα αποκαλύπτουν για τη φιλία τους λίγο πριν την πρώτη συναυλία της κοινής περιοδείας

Η Έλενα Παπαρίζου και η Δέσποινα Βανδή σε λίγο καιρό θα γυρίσουν, για μία ακόμη φορά, ολόκληρη την Ελλάδα για εμφανίσεις.

Πρόκειται για μια συνεργασία-έκπληξη, που έκανε αίσθηση όταν ανακοινώθηκε. Για πρώτη φορά σε αντίστοιχο concept, οι δύο αγαπημένες τραγουδίστριες ενώνουν τις δυνάμεις τους, ξεκινώντας από μια μεγάλη συναυλία στο Θέατρο Βράχων στις 28 Ιουνίου. Λίγο πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της περιοδείας τους μιλούν στο Thema People για τη φιλία τους και όσα τις ενώνουν.

“Σκέφτηκα ότι θα έχει πολύ ενδιαφέρον η μουσική μας συνεύρεση με την Έλενα και έτσι της έκανα την πρόταση για φέτος το καλοκαίρι. Η Έλενα είναι μία ερμηνεύτρια που μου αρέσει πολύ και ήταν κάτι που πάντα είχα στο μυαλό μου”, εξηγεί η Δέσποινα Βανδή για το πώς προέκυψε αυτή η μουσική συνάντηση.

Η Έλενα Παπαρίζου συμπληρώνει: “Η συνεργασία προέκυψε πριν από λίγες εβδομάδες, όταν ένα πρωί εκεί που έπινα τον πρώτο καφέ της μέρας χτύπησε το τηλέφωνό μου. Στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν η Δέσποινα, η οποία μου πρότεινε να συνεργαστούμε. Δέχτηκα με μεγάλη μου χαρά, καθώς η Δέσποινα είναι ένας άνθρωπος που σέβομαι και εκτιμώ τόσο ως καλλιτέχνιδα όσο και ως προσωπικότητα. Συνεργαστήκαμε για πρώτη φορά τον περασμένο Σεπτέμβριο σε μία μεγάλη συναυλία στην Κύπρο, παρέα με τον Αντώνη Ρέμο, τον Σάκη Ρουβά, και τις Μέλισσες. Ήταν η πρώτη φορά που βρεθήκαμε στην ίδια σκηνή. Περάσαμε όμορφα. Εκείνη τη μέρα ουσιαστικά δώσαμε μια άτυπη υπόσχεση μεταξύ μας, ότι θα συνεργαστούμε στο μέλλον. Και να που έγινε!”

Θυμούνται την πρώτη τους γνωριμία; “Ένα καλοκαίρι πριν από πολλά χρόνια που είχα πάει σε ένα μαγαζί, κάτω στην παραλία, η Έλενα με εντυπωσίασε με την παρουσία της και τη φωνή της, Καλλιτεχνικά δεν έχω παρά να πω τα καλύτερα για εκείνη, όπως και όλος ο κόσμος. Έχει φωνάρα, η παρουσία της πάνω στη σκηνή είναι έντονη και εκρηκτική. Κάτω από τη σκηνή, αυτό που ξεχωρίζω σε εκείνη και γενικότερα είναι στοιχείο που μου αρέσει στους ανθρώπους είναι η απλότητά της”, απαντάη Δέσποινα.

Η Έλενα είπε: “Η Δέσποινα εντυπωσιάζει, εκπέμπε μονίμως θετική ενέργεια, αγαπάει τη δουλειά της και το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι ότι πάντα έχεις κάτι να συζητήσεις μαζί της. Από τα καλλιτεχνικά μέχρι οικογενειακά και κοινωνικά θέματα.

Έχουν συμμετάσχει και οι δύο σε τηλεοπτικά show και διαγωνισμούς, θα το ξαναέκαναν; “Πέρασα πάρ απολύ όμορφα στο ρόλο της coach στο “The Voice” και, ναι, θα το ξαναέκανα, γιατί η συγκεκριμένη ομάδα ήταν απολαυστική. Είναι μεγάλη μου χαρά να καθοδηγώ ανθρώπους που είτε ξεκινάνε τώρα τα βήματά τους στη μουσική είτε θέλουν να γίνουν περισσότερο αναγνωρίσμοι στο κοινό”, λέει η Έλενα.

“Αισθάνομαι ότιμετά από τρία χρόνια έχω ολοκληρώσει την τηλεοπτική μου παρουσία ως κριτής. Μου αρέσει η τηλεόραση και θα ξαναέκανα κάτι τηλεοπτικά στην περίπτωση που μου ακούγονταν ενδιαφέρον”, συμπληρώνει η Δέσποινα.

 

Με το μότο ζωής το “carpe diem” για τη Δέσποινα και “το σύμπαν ακούει” γι ατην Έλενα, οι δύο αγαπημένες τραγουδίστριες προς στιγμήν είναι προσηλωμένες στο πρώτο κοινό σόου της καριέρας τους.