«Δεν Σου Χρωστάω Αγάπη Remix» – Η τελευταία επιτυχία της Φουρέιρα με άλλο… αέρα!


Η Ελένη Φουρέιρα εντυπωσίασε ακόμα μια φορά στο Madwalk2016 by Aperol Spritz και την ερμηνεία της στο τραγούδι «Δεν Σου Χρωστάω Αγάπη» σε μουσική του Γιώργου Παπαδόπουλου και στίχους της Όλγας Βλαχοπούλου, remixed by G.Leo & Rockgellaz.

Αφιερωμένο στον ιδιαίτερο σκοπό ενάντια στη γυναικεία κακοποίηση, το act της Ελένης Φουρέιρα συνδυάστηκε με τη φιλανθρωπική δράση της ελληνικής εταιρείας ένδυσης BSB και συγκίνησε πλήθος κόσμου.

Η Ελένη Φουρέιρα και ο χορευτής Ιάσωνας Μανδήλας, που τη συνόδευσε, παρουσίασαν μια χορευτική «πάλη» μεταξύ του ζευγαριού που κατέληγε στη δύναμη των γυναικών, να υψωθούν και να αντιδράσουν στη βία και την κακοποίηση.

Στο catwalk την πλαισίωσαν η Αναστασία Παντούση, Πηγή Δεβετζή, Ιλένια Ουίλιαμς, Μάντυ Περσάκη, Ξένια Ίβεν, Νικολέττα Καρρά, Ιωάννα Πηλιχού, Κατερίνα Παπακωστοπούλου, Κατερίνα Τσάβαλου φορώντας ένα κομψό φόρεμα που θα κυκλοφορήσει απο την BSB σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων (Limited edition) και μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις θα διατεθεί για τον σύλλογο προστασίας γυναικών και αγέννητου παιδιού «Η Αγκαλιά».