«Δεν Πειράζει»: Μαρία Κηλαηδόνη και Γιάννης Γιοκαρίνης διώχνουν τα «σύννεφα»


Η Μαρία Κηλαηδόνη έχει τη λύση σε «κάτι μέρες που όλα γύρω μοιάζουν μαύρα».

Mαρία Κηλαηδόνη παρουσιάζει ένα νέο single σε δικούς της στίχους και μουσική, με τίτλο «Δεν Πειράζει» και με τη συμμετοχή του Γιάννη Γιοκαρίνη.

Η ίδια λέει για αυτή την ηχογράφηση: «Το “Δεν Πειράζει” γράφτηκε μια βραδιά του περσινού χειμώνα, που όπως λένε και οι στίχοι του “όλα γύρω μοιάζαν μαύρα”. Ήταν από τα τραγούδια που γράφτηκαν πολύ γρήγορα, το πολύ μέσα σε δύο ώρες. Και θυμάμαι ότι όταν το τελείωσα, η διάθεση μου έφτιαξε κατευθείαν.»

«Όταν επέστρεψε στο σπίτι ο σύντροφός μου, του είπα “νομίζω ότι απόψε έγραψα ένα πολύ γλυκό τραγουδάκι”», συνεχίζει η Μαρία Κηλαηδόνη. Και αυτό είναι το κυρίως σχόλιο που κάνουν όσοι το ακούνε για πρώτη φορά. Ένα γλυκό και τρυφερό τραγούδι.

Η επιλογή του Γιάννη Γιοκαρίνη για να τραγουδήσουν παρέα έγινε εύκολα.

«Σκέφτηκα ότι θα ταίριαζε σε αυτό το τραγούδι να γίνει ντουέτο και ο Γιάννης μου ήρθε κατευθείαν στο μυαλό λόγω της ειλικρίνειας, της αμεσότητας και της τρυφερότητας που τον χαρακτηρίζει», σχολιάζει η Μαρία Κηλαηδόνη. «Τον ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση και το ενδιαφέρον που έδειξε από την πρώτη μέχρι της τελευταία στιγμή της συνεργασίας μας.»

Το τραγούδι αυτό, λοιπόν, είναι το αποτέλεσμα της έμπνευσης μιας βραδιάς και της αγάπης που έδειξαν όσοι βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί.

Το «Δεν Πειράζει» κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Πηγή : HIT CHANNEL