Η Demy έχει ένα ελάττωμα και δεν διστάζει να το ομολογήσει!


Για το τεράστιο λάθος που κάνει συνέχεια μίλησε η Demy.

Ειδικότερα, σε συνέντευξή της στην εκπομπή JoinUs του ΣΚΑΪ η γνωστή τραγουδίστρια δήλωσε:

«Έχω ένα κακό. Ότι θέλω να έχω την αποδοχή όλων, κάτι που είναι τεράστιο λάθος. Προσπαθώ να κάνω πολλά διαφορετικά πράγματα γιατί αυτό με εκφράζει. Θέλω να δείχνω ότι μπορώ να κάνω ένα καθαρά ποπ τραγούδι, αλλά μετά να λέω στο καμπαρέ jazz τραγούδια και να κάνω και θέατρο. Αλλά αυτό δεν σημαίνει κιόλας ότι θα αρέσει σε όλους».
Προσωπική ζωή:

«Στην αρχή ήταν πολύ δύσκολο, ήταν κάτι πολύ απότομο, κάτι που δεν γνώριζα. Ήμουν έφηβη και δεν παρακολουθούσα ποιος βγαίνει με ποιον. Και ξαφνικά βρέθηκα να γνωρίζω τον κόσμο των περιοδικών και των παπαράτσι και να βλέπω και τον εαυτό μου μέσα σε αυτό. Καμιά φορά τσαντιζόμουν και λίγο μπορεί να προκαλούσε στη σχέση μου στην αρχή κάποια θεματάκια. Μετά το συνήθισα».

Σχέσεις:

«Τον τελευταίο χρόνο που είμαι μόνη μου δεν μου έχει λείψει ιδιαίτερα μια σχέση. Είμαι χωρίς σχέση αυτό είναι το μόνο σίγουρο, δεν σημαίνει ότι δεν έχω συναναστραφεί με αγόρια. Αλλά δεν είμαι έτοιμη για σχέση ακόμα γιατί ήμουν πολλά χρόνια σε σχέση. Επίσης, άρχισα να τα ψάχνω μετά το χωρισμό μου, τελικά τι μας ταιριάζει, αν η σχέση ταιριάζει στη φύση μας. Οι πολλοί χωρισμοί, τα πολλά διαζύγια, οι πολλοί άνθρωποι που απατούν τους συντρόφους τους δείχνουν ότι ίσως κάτι άλλο είναι ο προορισμός μας και όχι η δέσμευση.»

 

Πηγή: vipnews.gr