Δείτε απόψε Τετάρτη 24/2 στις 21:15 στο 21ο Επεισόδιο του MasterChef 5


Μετά την αποχώρηση της Μαρίας Φίλογλου, ήρθε η ώρα για τη δεύτερη Ομαδική Δοκιμασία. Μπορεί η δοκιμασία να γίνεται κεκλεισμένων των θυρών, εξαιτίας των αυστηρών μέτρων, που τηρούνται κατά της πανδημίας, αλλά κρύβει από πίσω της μια πολύ ξεχωριστή σκέψη.

Στη σημερινή Ομαδική Δοκιμασία, οι διαγωνιζόμενοι του MasterChef 5 καλούνται να μαγειρέψουν με ένα βαθύτατο συναίσθημα για τον συνάνθρωπο, να ετοιμάσουν με ανιδιοτέλεια και αγάπη ένα μενού 5 πιάτων για άπορους, άστεγους, και συνανθρώπους μας, που ζουν στο όριο της φτώχιας και της ανέχειας.

Οι τρεις chef κριτές Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται στην κουζίνα του MasterChef 5 τον κ. Γρηγόρη Λέων, πρόεδρο του Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων. Τα όσα περιγράφει για την προσπάθεια του ΚΥΑΔΑ για την ανακούφιση αυτών των ανθρώπων, κάνουν τους 21 υποψήφιους του διαγωνισμού να συνειδητοποιήσουν ότι η σημερινή τους μαγειρική δοκιμασία είναι πολύ σημαντική και ξεπερνά τις ομάδες, στις οποίες ανήκουν.

Ποιος θα «κάψει» έναν – έναν τους αντιπάλους του;

Ποιος θα αντέξει μέχρι το τέλος;

Ποιος θα γευθεί τη νίκη;

Ποιος θα είναι ο επόμενος Έλληνας MasterChef;

Έμπνευση, ανταγωνισμός, δημιουργία, ένταση, αγωνία, συγκίνηση!

MasterChef 5

Δευτέρα – Τετάρτη & Παρασκευή – Σάββατο στις 21:15

και κάθε Κυριακή στις 18:10 MasterChef 5 – MasterClass