Δεύτερο Graduates Bootcamp για φοιτητές και απόφοιτους πανεπιστημίου


Το Future Skills Hub του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, μαζί με τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου και την Astrobank, διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά το Graduates Bootcamp στις 16 και 17 Απριλίου 2024, για τελειόφοιτους φοιτητές και απόφοιτους πανεπιστημίου, με δωρεάν συμμετοχή.

Όσοι λάβουν μέρος στο διήμερο εργαστήρι, θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν για τις δεξιότητες και τα επαγγέλματα που έχουν ζήτηση στο παρόν και στο μέλλον, να μάθουν πώς να δημιουργήσουν ένα ελκυστικό βιογραφικό σημείωμα και να ενημερωθούν για τα οφέλη της δημιουργίας ενός επαγγελματικού προφίλ στο LinkedΙn. Επίσης, θα έρθουν σε επαφή με επαγγέλματα που σχετίζονται με τον κλάδο σπουδών τους και έχουν ανοδική πορεία και συνεχή ζήτηση και να γνωρίσουν τις ευκαιρίες χρηματοδότησης για νέους, για το επαγγελματικό τους ξεκίνημα.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να συνομιλήσουν με έμπειρα στελέχη επιχειρήσεων, επιχειρηματίες και Διευθυντές Ανθρώπινου Δυναμικού, καθώς και να λάβουν, από τα άτομα αυτά, συμβουλές για το πώς να προετοιμαστούν σωστά για το ξεκίνημα της επαγγελματικής τους καριέρας. Επίσης, θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε προσομοίωση συνέντευξης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τώρα δωρεάν συμμετοχή, ΕΔΩ.

Πλούσια δώρα αναμένουν όσους θα λάβουν μέρος στο 2ο Graduates Bootcamp.

Για περισσότερες πληροφορίες και το αναλυτικό πρόγραμμα του Bootcamp, πατήστε ΕΔΩ!