“Δε με παρατάς”| Ο Tus συνεργάζεται με την ανερχόμενη Angie και μας παρουσιάζουν το νέο τους τραγούδι και video clip!


Ακούστε το νέο τους τραγούδι!

Όλοι θα αναρωτήθηκαν ποιο είναι το όμορφο κορίτσι δίπλα στον διαβόητο rapper TUS. Το νέο τους single “Δε με παρατάς” παίζει δυνατά σε ραδιόφωνα και club. Η κεφαλλονίτισσa Άντζυ Αρβανιτίδη δεν μπορεί να μείνει εν κρυπτώ. Με το λαμπερό της χαμόγελο και την εντυπωσιακή παρουσία της, ξεκίνησε τη δική της πορεία στις λαϊκές πίστες πλάι σε καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως οι: Αντύπας, Κατερίνα Στανίση, Μακης Χριστοδουλόπουλος, Θέμης Αδαμαντίδης, Πέτρος Ίμβριος, Τριαντάφυλλος κ.α. Πλέον έφτασε η στιγμή να ξεκινήσει τη δική της δισκογραφική πορεία.
Το single «Δε με παρατάς» αποτελεί προπομπό της προσωπικής δουλειάς. Κυκλοφόρησε το Δεκέμβριο του 2016 και σημειώνει ήδη μεγάλη επιτυχία συγκεντρώνοντας περισσότερες από 300.000 προβολές σε λιγότερο από ένα μηνά. Για του λόγου το αληθές:

[ot-video][/ot-video]

Ποια είναι η Άντζυ που έκανε τόσο μεγάλη επιτυχία;
Η Άντζυ Αρβανιτίδη γεννήθηκε στην Αθηνά και μεγάλωσε στη Κεφαλονιά. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τη μουσική και τον χορό παρακολουθώντας μαθήματα φωνητικής και χορού. Στα 17 της τραγουδάει ήδη σε μαγαζιά της Κεφαλονιάς, μπαίνοντας από μικρή στα βάσανα! Μόλις ολοκλήρωσε το σχολείο επέστρεψε στην πρωτεύουσα. Σπούδασε 2 χρονιά στη σχολή Vocal Art Academy υπό την εποπτεία καταξιωμένων καθηγητών όπως η Jullie Massino και η Σία Κοσκινά.
Μέχρι σήμερα, έχει στο βιογραφικό της πολλές συνεργασίες με αγαπημένους καλλιτέχνες όπως οι : Άντζελα Δημητρίου, Βασίλης Τερλέγκας, Κέλυ Κελεκίδου, Χρήστος Πάζης, Χάρης Κωστόπουλος, Γιάννης Τάσσιος, Αλέκος Ζαζόπουλος, Σπύρος Σπυράκος, Γιώργος Δασκουλίδης, Ειρήνη Μερκούρη, Σωτης Βολάνης, Χρήστος Αντωνιάδης κ.α
Ο Ιανουάριος του 2017 την βρίσκει να τραγουδάει στο Premiera Live. Της ευχόμαστε κάθε επιτυχία και καλή δισκογραφική συνέχεια.