Έρχεται το 1ο Cyprus Career Expo! Στην Κρατική Έκθεση στις 5 και 6 ΜαΐουΤο 1ο Cyprus Career Expo, μια καινοτόμα έκθεση καριέρας, η οποία για πρώτη φορά φιλοξενεί κάτω από την ίδια στέγη, κορυφαίους εργοδότες και υποψήφιους εργαζομένους, και προσφέρει επιστημονικά σεμινάρια και ευκαιρίες άμεσης πρόσληψης, θα πραγματοποιηθεί στους χώρους της Διεθνούς Έκθεσης Κύπρου, στις 5 και 6 Μαΐου.

Η εκδήλωση, την οποία συνδιοργανώνουν το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, η Ergodotisi.com και το StudentLife, θα συγκεντρώσει στον ίδιο χώρο εξιδεικευμένο προσωπικό, προσοντούχους νέους, και κορυφαίους εργοδότες, δημιουργώντας έτσι σημαντικές ευκαιρίες δικτύωσης και εργοδότησης.

Κατά τη διάρκεια του διημέρου θα πραγματοποιούνται σεμινάρια και εργαστήρια, από σύμβουλους σταδιοδρομίας και από καταξιωμένους επαγγελματίες στον τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού, με στόχο να ενημερωθούν οι συμμετέχοντες για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα τους, βελτιώνοντας έτσι τις προοπτικές σταδιοδρομίας και απασχόλησής τους. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν την εξειδικευμένη πλατφόρμα του Cyprus Career Expo για να έρθουν σε επαφή διαδικτυακά με εργοδότες.

Η εκδήλωση είναι εξίσου σημαντική για τους εργοδότες αφού θα έχουν την ευκαιρία να ενισχύσουν τη βάση δεδομένων των βιογραφικών που διαθέτουν, για παρούσα και μελλοντική χρήση, ενώ θα ισχυροποιήσουν την αναγνωρισιμότητα και το κύρος του brand τους. Επιπλέον, θα μπορούν να διεξάγουν συνεντεύξεις σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με τη δυνατότητα άμεσης πρόσληψης.

Σημειώνεται ότι η είσοδος στο Cyprus Career Expo είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.cypruscareerexpo.com