Coca-Cola: Φέτος τα Χριστούγεννα το καλύτερο δώρο είσαι εσύ!

Coca-Cola: Φέτος τα Χριστούγεννα το καλύτερο δώρο είσαι εσύ!

Η νέα Χριστουγεννιάτικη καμπάνια του αγαπημένου brand, έρχεται να ζωντανέψει ξανά την πραγματική μαγεία των γιορτών

Φέτος τα Χριστούγεννα, η CocaCola αντλεί έμπνευση από τις ανθρώπινες σχέσεις που αποτελούν κινητήριο δύναμη για όλους μας και δημιουργεί μια μοναδική, χριστουγεννιάτικη καμπάνια με κεντρικό μήνυμα «Αυτά τα Χριστούγεννα το καλύτερο δώρο είσαι εσύ» προσκαλώντας σε να περάσεις ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους σου, όπως ποτέ ξανά!

Το τηλεοπτικό spot της καμπάνιας, σκηνοθετημένο από τον βραβευμένο με Όσκαρ, Taika Waititi, ξετυλίγει τη μαγεία των Χριστουγέννων, μέσα από μία ιστορία γεμάτη ελπίδα, παρουσιάζοντας το ταξίδι ενός πατέρα για να κάνει πραγματικότητα τη χριστουγεννιάτικη ευχή της αγαπημένης του κόρης. Παράλληλα, κατά την περίοδο των γιορτών, μια περίοδο συνυφασμένη με το brand, η φετινή Χριστουγεννιάτικη καμπάνια της Coca-Cola, ζωντανεύει μέσα από τις νέες θεματικές συσκευασίες CocaCola, με εορταστικό εικαστικό τον Άγιο Βασίλη.

Τα νέα όμως δε τελειώνουν εδώ! Μέσα από το CocaCola Application, η CocaCola σε καλεί να μπεις σε ακόμη πιο χριστουγεννιάτικη διάθεση! Πώς; Απόλαυσε μια παγωμένη CocaCola, βρες τον κωδικό κάτω από το καπάκι ή το δαχτυλίδι ανοίγματος και κέρδισε απίθανα δώρα για να περάσεις ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους σου. Στο Coca-Cola Application έχεις, επίσης, την ευκαιρία να ανακαλύψεις ένα Χριστουγεννιάτικο ψηφιακό ημερολόγιο για τον Δεκέμβριο με μαγικές εκπλήξεις που μπορείς να «ξεκλειδώσεις» κάθε μέρα και να κατεβάσεις στη συσκευή σου.

Ανακάλυψε κι εσύ τη φετινή μαγεία των Χριστουγέννων και μη ξεχνάς πώς, φέτος, το καλύτερο δώρο είσαι εσύ!

Σχετικά με την The CocaCola Company:
Η Coca-Cola Company (NYSE: KO) είναι μία «total beverage company», προσφέροντας πάνω από 500 προϊόντα σε περισσότερες από 200 χώρες. Εκτός από τα προϊόντα της Coca-Cola, το χαρτοφυλάκιό μας περιλαμβάνει κάποιες από τις πιο σημαντικές σειρές ροφημάτων στον κόσμο, όπως το Adez με βάση τη σόγια, το πράσινο τσάι Ayataka, το νερό Dasani, οι χυμοί και τα νέκταρ Dell Valle, η Fanta, ο καφές Georgia, η Gold Peak σειρά τσαγιού και καφέ, το Honest Tea, οι χυμοί και τα smoothies Innocent, οι χυμοί Minute Maid, τα αθλητικά ροφήματα Powerade, οι χυμοί Simply, το Smartwater, η Sprite, το Vitamin Water και το νερό καρύδας ZICO. Αναδιαμορφώνουμε συνεχώς το χαρτοφυλάκιο μας, μειώνοντας τη ζάχαρη στα ροφήματά μας και παρουσιάζοντας νέα, καινοτόμα προϊόντα στην αγορά. Προσπαθούμε επίσης να μειώσουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα, αναπληρώνοντας την ποσότητα νερού που χρησιμοποιούμε στα ροφήματά μας και προωθώντας την ανακύκλωση. Σε συνεργασία με τους εμφιαλωτές μας, απασχολούμε πάνω από 700.000 ανθρώπους, ενισχύοντας την τοπική οικονομία στις κοινωνίες που δραστηριοποιούμαστε, παγκοσμίως.

Η Coca-Cola Hellas είναι θυγατρική εταιρεία της The Coca-Cola Company με ευθύνη για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα. Δραστηριοποιείται στον χώρο της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών αναφορικά με τη χάραξη της στρατηγικής marketing, την προώθηση, την έρευνα αγοράς, τη διαφήμιση και την προστασία της φήμης των προϊόντων της The Coca-Cola Company. Παρέχει επίσης τεχνογνωσία και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα προϊοντικής επικοινωνίας, καθώς και υπηρεσίες για τη διασφάλιση των ποιοτικών ελέγχων των προϊόντων. Στην Κύπρο, εμφιαλωτής της The Coca-Cola Company είναι η Coca-Cola HBC Cyprus που μαζί με την Coca-Cola Hellas, αποτελούν το Σύστημα της Coca-Cola στην Κύπρο.

Μάθετε περισσότερα για το ταξίδι της Coca-Cola στο www.coca-colacompany.com και ακολουθείστε μας στο Twitter, Instagram,  Facebook and LinkedIn.

Σχετικά με την CocaCola HBC Cyprus:
Εστιασμένη στην ανάπτυξη, η Coca-Cola HBC Cyprus, είναι μια εταιρεία καταναλωτικών αγαθών, μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC και στρατηγικός συνεργάτης της The Coca-Cola Company. Μέσω των εγκαταστάσεών της στην Κύπρο, οι οποίες περιλαμβάνουν τρεις  γραμμές παραγωγής, δύο μονάδες διανομής και πέντε γραφεία πωλήσεων, διανέμει  και εμπορεύεται τα προϊόντα τα προϊόντα της The Coca-Cola Company (Coca-Cola, Coca – Cola Light, Coca – Cola Zero, Fanta, Sprite, FuzeTea, Powerade και τα mixers Schweppes), καθώς και δικά της προϊόντα, που περιλαμβάνουν τους χυμούς, το φρέσκο ​​γάλα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα ΛΑΝΙΤΗΣ αλλά και το φυσικό μεταλλικό νερό ΚΥΚΚΟΣ. Επίσης, διανέμει το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΥΡΑ, τα ΤΣΑΚΙΡΗΣ chips και τα ενεργειακά ποτά Monster και Predator.

Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα cy.cocacolahellenic.com και στο Facebook στο https://www.facebook.com/CocaColaHBC.cy/