Η CloudFlare για πρώτη φορά επίσημα στην Κύπρο. Συνεργασία με την Dynamic Works για παροχή λύσεων υψηλών προδιαγρφών.


Η Dynamic Works είναι μία εταιρεία με αξιοσημείωτη εμπειρία στο χώρο του Information Strategy, Digital Strategy, Experience Design and Technology, με εκατοντάδες έργα στο ενεργητικό της.

Η Dynamic Works, ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την εταιρεία CloudFlare. Πρόκειται για μια συνεργασία που  τα δυνατά σημεία των δύο οργανισμών, προσφέροντας στους πελάτες της Dynamic Works αναβαθμισμένες υπηρεσίες με στόχο την αύξηση των επιδόσεων και την ασφάλεια της διαδικτυακής τους παρουσίας.

Η Dynamic Works, πρωτοπορεί στο σχεδιασμό και δημιουργία Digital Experiences, αξιοποιώντας την υπερδεκαετή εμπειρία της  στην παροχή λύσεων Web, Mobile Applications, CRM (Customer Relationship Management), Intranet, Extranet, Digital Marketing, και Social Media Marketing. Η συνεργασία με την CloudFlare προσφέρει άμεσα στους πελάτες της Dynamic Works διεθνούς επιπέδου διαδικτυακή απόδοση, υψηλότερο uptime, καλύτερα αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης, προστασία από διαδικτυακές επιθέσεις καθώς και μεγαλύτερο εύρος επιλογών  όσο αφορά το web application firewall (WAF).  Η λύση της CloudFlare ξεχωρίζει αφού πέραν του 7% του παγκόσμιου διαδικτυακού Traffic περνά μέσω του τεράστιου δικτύου Content Delivery Network (CDN). Αξιοποιώντας αυτή την εντυπωσιακή υποδομή, με επίκεντρο τους κεντρικούς servers της Dynamic Works, διασφαλίζεται η ταυτόχρονη αναδημοσίευση ενός ιστοχώρου από δεκάδες σημεία σε ολόκληρο τον κόσμο προσφέροντας εξαιρετικά ταχύτερη πρόσβαση στους επισκέπτες του ιστοχώρου αφού η φυσική απόσταση μεταξύ του ιστοχώρου και του επισκέπτη και κατ’ επέκταση το latency μειώνουνται αισθητά.

Η Dynamic Works, θα παρέχει τη λύση CloudFlare προς τους πελάτες της σε δυο επίπεδα:

  • Βασικό επίπεδο το οποίο περιέχει την αναδημοσίευση του ιστοχώρου στο παγκόσμιο Content Delivery Network (CDN) της Clouflare, standard DDoS protection, PCI compliant WAF (Web Application Firewall), Anycast DNS, SSL (Secure Sockets Layer), threat blocking και front-end optimizations.
  • Προηγμένο επίπεδο Ασφαλείας Cloud για ακόμη υψηλότερη ταχύτητα και μεγαλύτερη προστασία από επιθέσεις DDoS.

Ο κ. Άγγελος Γρηγορίου, CEO της Dynamic Works δήλωσε ότι, «Στόχος μας ως εταιρεία, υπήρξε πάντοτε η εξυπηρέτηση των σημερινών αλλά και μελλοντικών αναγκών των πελατών μας, στηρίζοντας την προσπάθεια τους να εξελιχθούν επιχειρησιακά, μέσω της παροχής προηγμένων τεχνολογικών λύσεων σε προσιτό κόστος. Η στενή συνεργασία με την CloudFlare ενισχύει το φάσμα παροχής υπηρεσιών της Dynamic Works με απώτερο στόχο την ενίσχυση της παρουσίας των πελατών μας στο παγκόσμιο ανταγωνιστικό διαδικτυακό περιβάλλον. Οι νέες υπηρεσίες αναμένεται να διασφαλίσουν μεγαλύτερη ταχύτητα ιστοχώρων, διαδικτυακών καταστημάτων και διαδικτυακών εφαρμογών, διασφαλίζοντας υψηλότερη διαθεσιμότητα και υψηλότερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης. Αξίζει να σημειωθεί ότι σημαντικότατο πλεονέκτημα είναι και η αυξημένη ασφάλεια,  ειδικά για τις επιχειρήσεις οι οποίες είναι ευάλωτες σε διαδικτυακές επιθέσεις και απειλές»

Η κα. Maria Karaivanova, Ηead of Βusiness Βevelopment της CloudFlare ανέφερε ότι «Αποστολή της Cloudflare, είναι να κτίσει ένα καλύτερο Διαδίκτυο. Οι λύσεις μας έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να εξοπλίσουν μία αξιόλογη εταιρεία, όπως την Dynamic Works, με τα απαραίτητα εργαλεία έτσι ώστε να παρέχει ένα ακόμη πιο γρήγορο και ασφαλές περιβάλλον στους πελάτες της, χωρίς επιπλέον επένδυση σε υποδομή ή λογισμικό. Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε το πρώτο συνεργάτη μας στη Κύπρο και που εργαζόμαστε μαζί ώστε να προσφέρουμε μαζί λύσεις στις μοναδικές ανάγκες των πελατών της Dynamic Works».

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Dynamic Works, καλέστε το 22 427900 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.dynamicworks.eu.

 


Αναφορικά με την εταιρεία CloudFlare

Η CloudFlare, είναι πρωτοπόρος εταιρεία στο τομέα του Internet performance & Security, καθιστώντας οποιαδήποτε διαδικτυακή εφαρμογή πιο γρήγορη, προστατευμένη από ανεπιθύμητες επιθέσεις, φροντίζοντας να είναι συνδεδεμένη στο διαδίκτυο 24 ώρες το 24ωρο. Ανεξαρτήτως του μεγέθους ή της πλατφόρμας, η CloudFlare υποστηρίζει τις εφαρμογές Διαδικτύου χωρίς να υπάρχει ανάγκη πρόσθεσης hardware, εγκατάστασης software, ή αλλαγή γραμμής στο κώδικα. Η κοινότητα της CloudFlare ενδυναμώνεται όσο μεγαλώνει: κάθε νέα εφαρμογή κάνει το δίκτυο εξυπνότερο. Περισσότερο από 7% του διεθνές Διαδικτυακού χώρου, αιτούνται ροής μέσα από το δίκτυο της CloudFlare. Κάθε μήνα περισσότεροι από 2 εκατομμύρια ανθρώποι απολαμβάνουν ένα ταχύτερο, ασφαλέστερο και σαφώς καλύτερο διαδίκτυο. Η εταιρεία CloudFlare, αναγνωρίστηκε από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ως πρωτοπόρος στο χώρο της τεχνολογίας, κερδίζοντας τον τίτλο ως η εταιρεία με το Πιο Καινοτόμο Δίκτυο και Διαδικτυακή Τεχνολογία για δύο συνεχόμενες χρονιές από το Wall Street Journal. Το γεγονός αυτό, την ανάδειξε ως μια από τις 50 πιο καινοτόμες εταιρείες παγκοσμίως, σύμφωνα με την Fast Company. Η εταιρεία CloudFlare, έχει γραφεία στο Σαν Φρανσίσκο, Ουάσιγκτον, DC, Λονδίνο και Σιγκαπούρη.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα : www.cloudflare.com

 

Αναφορικά με την εταιρεία Dynamic Works

Dynamic Works is an Experience Technology Company with substantial expertise in Information Strategy, digital Strategy, Experience Design and Technology in projects ranging from small businesses to enterprise.

Η δραστηριοποίηση της Dynamic Works βασίζεται αποκλειστικά στην ικανοποίηση των εξατομικευμένων αναγκών των πελατών και συνεργατών, στοχεύοντας στην ανάπτυξη προηγμένων λύσεων Web, Intranet, Extranet, Mobile Apps, CRM (Customer Relationship Management) και Business Management συνθέτοντας ένα πλήρες φάσμα λογισμικού διαχείρισης μια επιχείρησης.   Τα κύρια λογισμικά προϊόντα της DW είναι το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου DW CMS και το σύστημα διαχείρισης πελατολογίου DWCRM. Η καινοτομία και πλέον σημαντικό πλεονέκτημα των δύο λύσεων είναι η δυνατότητα διαχείρισης της Ιστοσελίδας και των εσωτερικών λειτουργιών και διαδικασιών μιας εταιρίας από μια κοινή πλατφόρμα. Η Dynamic Works έχει πιστοποιηθεί στα διεθνή πρότυπα ISO 9001 και ISO27001.