Χριστούγεννα στο Νicosia Mall


Η έναρξη της πιο λαμπερής περιόδου ξεκινά! Από αυτό το Σάββατο 26 Νοεμβρίου, μέχρι και το τέλος της χρονιάς, το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Κύπρου χαρίζει incredible στιγμές σε μικρούς και μεγάλους. 

Εντυπωσιακοί ξυλοπόδαροι, γιορτινή μουσική, παρελάσεις με χριστουγεννιάτικους χαρακτήρες και μια μοναδική μπάντα με κρουστά, θα συνοδέψουν τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Nicosia Mall, προσκαλώντας μας να ζήσουμε μοναδικές στιγμές στο πιο υπέροχο Χριστουγεννιάτικο σκηνικό. 

Με μια ατμοσφαιρική διακόσμηση σε κάθε γωνιά του, το αγαπημένο εμπορικό κέντρο, θα υποδεχτεί στις 3 το απόγευμα την ομάδα κρουστών Batukinio και τους ξυλοπόδαρους που θα παρελάσουν και θα σκορπίσουν διασκέδαση και χαρά παντού. Όταν τα χιλιάδες λαμπιόνια φωτίσουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, μαζί με τους γιορτινούς ήχους του live link, τότε το έναυσμα για τις γιορτινές μέρες που θα ακολουθήσουν θα έχει δοθεί!

Οι ατμοσφαιρικοί χώροι του Nicosia Mall, θα μας παρασύρουν στο πνεύμα των γιορτών, μέσα από εκδηλώσεις και δραστηριότητες που θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια των Χριστουγέννων. Αυτή τη χρονιά o αγαπημένος προορισμός, μας περιμένει για μια αξέχαστη εμπειρία με παρελάσεις παιχνιδιάρικων ξωτικών, live links με ανεβαστική μουσική, με τον Άγιο Βασίλη για φωτογραφίες, παιδικές χορωδίες και γιορτινές μελωδίες. 

Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις την ιστοσελίδα και τα Social Media του Nicosia Mall αφού οι incredible εκδηλώσεις μέχρι το τέλος του χρόνου, δεν σταματούν ποτέ!