Χρήστος Νικολόπουλος: Όσα είπε για την Ελένη Βιτάλη, τον Αντώνη Ρέμο και την Πάολα!

Οι πρόσφατες δηλώσεις του Χρήστου Νικολόπουλου.

Ο σπουδαίος Χρήστος Νικολόπουλος μίλησε στη κάμερα της εκπομπής “Το πρωινό” και σχολίασε μεταξύ άλλων τη κόντρα ανάμεσα στην Ελένη Βιτάλη και τον Αντώνη Ρέμο.

Αρχικά ρωτήθηκε για το πόσο χρόνο θέλει για να γράψει ένα τραγούδι: “Υπάρχουν κάποιοι – έχω ακούσει που λένε σε συνεντέυξεις- που κάνουν 1-2 εβδομάδες, 1 μήνα, εγώ μπορεί σε ένα βράδυ να κάνω και τρία τραγούδια”.

Σαν τραγουδίστρια του αρέσει η Πάολα, τι απαντά; “Ναι πάρα πολύ”. Επιπλέον ρωτήθηκε για το αν θα έγραφε για κείνη: “Εγώ σέβομαι και αυτούς που γράφουν αυτά τα τραγούδια γιατί αυτή την εποχή ζήσαν τα παιδιά αυτά γράφουν, εμείς ζήσαμε σε μια άλλη. Η Πάολα είναι πολύ καλή, αλλά δεν μπορώ να γράψω αυτό το είδος που τραγουδάει ενώ έχει λαική φωνή. Είναι λαικό το είδος που τραγουδάει αλλά με τη δομή που το δίνουν είναι σαν ποπ, δεν ξέρω πως να το χαρακτηρίσω. Αυτό θέλει συζήτηση τι είναι το λαικό”.

Τέλος για τη κόντρα ανάμεσα στην Ελένη Βιτάλη και τον Αντώνη Ρέμο είπε το εξής: “Δεν ξέρω τι είπε η Ελένη, μπορεί να της έφυγε να είπε κάτι λάθος. Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι αγαπώ πάρα πολύ την Ελένη, αγαπώ και τον Αντώνη πάρα πολύ γιατί δούλεψα μαζί του και είδα ότι είναι ένας άνθρωπος με μία πολύ μεγάλη ψυχή και πραγματικά το σεβασμό που πήρα από τον Αντώνη δεν το πήρα από κανένα τραγουδιστή”.

Δείτε το απόσπασμα:

[ot-video][/ot-video]