Χρήστος Μάστορας: “Παντελή δε θα σε ξεχάσω ποτέ…”

Το μήνυμα του Χρήστο Μάστορα στον Παντελή Παντελίδη!

Ο Χρήστος Μάστορας μέσα από τα social media του βρήκε την ευκαιρία να αφιερώσει μερικές γραμμές στον αγαπημένο του φίλο και συνάδελφο Παντελή Παντελίδη που άφησε αιφνίδια την τελευταία του πνοή ύστερα από τροχαίο δυστύχημα ακριβώς ένα χρόνο πριν.

Ο Παντελής Παντελίδης είχε συνεργαστεί με τις Μέλισσες και διατηρούσε μαζί τους εξαιρετικές φιλές σχέσεις. Λίγο πριν ξεκινήσουν τις κοινές εμφανίσεις τους στο Fantasia, ο τραγουδιστής επισκέφτηκε το συγκρότημα που τότε συμμετείχε στο σχήμα του Teatro και ανέβηκε μαζί του στη σκηνή, σε ένα στιγμιότυπο που θα θυμόμαστε για πολλά χρόνια.

Ο Χρήστος Μάστορας μοιράστηκε τη σκηνή αλλά και το μικρόφωνο μαζί του για να τραγουδήσουν παρέα τη μεγαλύτερη ίσως επιτυχία των Μελισσών μέχρι σήμερα, την ερωτική μπαλάντα “Έλεγες”. Οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν υπέροχες και άξιζαν το θερμό χειροκρότημα που τους χάρισε ο κόσμος.

 

Διαβάστε το συγκινητικό μήνυμα του Χρήστου Μάστορα που συγκεντρώνει οκτώ χιλιάδες likes και πάνω από 270 κοινοποιήσεις:

“Παντελή δε θα σε ξεχάσω ποτέ..
Στη σκηνή του Τeatro πριν σχεδόν 2 χρόνια, είπαμε παρέα ένα τραγούδι που γούσταρες πολύ “όλα αρχίζουν ξαφνικά και τελειώνουν βιαστικά” έλεγε το τραγούδι. Μερικά πράγματα όμως φίλε Παντελή ΔΕΝ τελειώνουν ποτέ. Αντιθέτως μεγαλώνουν με το πέρασμα του χρόνου… και ένα από αυτά και το πιο ισχυρό μάλιστα, είναι η ΑΓΑΠΗ του κόσμου προς εσένα…”

[ot-video][/ot-video]