Χρήστος Χολίδης: «Θα είμαι guest star σε συναυλία των Metallica!»


Το λόγο για τον οποίο ερμήνευσε τραγούδι των Metallica σε τηλεοπτική του εμφάνιση εξήγησε ο Χρήστος Χολίδης, ενώ απάντησε και στα αρνητικά σχόλια και τη σάτιρα που δέχθηκε για την ερμηνεία του!

O λαϊκός τραγουδιστής προκάλεσε πληθώρα αντιδράσεων, κυρίως αρνητικών, όταν βρέθηκε στο πλατό της Ρούλας Κορομηλά, την Δευτέρα του Πάσχα και, μεταξύ άλλων, είπε το «Nothing Else Matters».

«Για μένα το τραγούδι δεν έχει όρια, ούτε υπάρχει “ποιος θα το πει” και “τι θα πει”. Εγώ και οι μουσικοί μου περνάγαμε ωραία, ο κόσμος που το άκουγε πέρναγε ωραία, μέχρι εκεί. Εγώ δεν είμαι μεταλάς, αλλά το συγκεκριμένο τραγούδι είναι ύμνος για μένα και μου ήρθε σαν ιδέα να το πω, σαν έκπληξη στο πρόγραμμα. Το είδε η Ρούλα σε ένα βίντεο και μου ζήτησε να το πω και στην εκπομπή», είπε, στην κάμερα της εκπομπής «Με Το Καλημέρα», ο Χρήστος.

Απαντώντας στα «πυρά» που δέχθηκε, ο τραγουδιστής ανέφερε πως «είδα που γράφανε στο Facebook και ξαναγράφανε… Ο καθένας το παίρνει και κάνει ό,τι θέλει», ενώ, σχολιάζοντας τους «Ράδιο Αρβύλα» οι οποίοι τον σατίρισαν βάζοντας τους Metallica να ερμηνεύουν την επιτυχία του «Κακομαθημένο», είπε γελώντας πως… θα είναι guest star στις συναυλίες του συγκροτήματος!

 

Πηγή: star.gr