Χρήστος Χολίδης: Μαγικό ταξίδι στο Κάιρο με το video clip του «Πάλι Στο Σπίτι Μου Χαράματα»


Ένα μαγικό ταξίδι στο Κάιρο με ξεναγό τον Χρήστο Χολίδη.

Ο Χρήστος Χολίδης κυκλοφορεί το νέο τραγούδι και video clip «Πάλι Στο Σπίτι Μου Χαράματα».

Το «Πάλι Στο Σπίτι Μου Χαράματα» είναι διασκευή του ομώνυμου τραγουδιού του Μιχάλη Μενιδιάτη που κυκλοφόρησε το 1968. Τη μουσική και τους στίχους έχει υπογράψει ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός Γιώργος Κοινούσης. Τη διασκευή επιμελήθηκε ο Παναγιώτης Μπρακούλιας.

Το «Πάλι Στο Σπίτι Μου Χαράματα» διαδέχεται για τον Χρήστο Χολίδη το single «Αν Ακόμα Μ’ Αγαπάς» που ξεχώρισε για το ρυθμό του αλλά και για την ανατρεπτική εικόνα του, με το επίσημο video clip του να έχει ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο προβολών στο YouTube.

Τα δύο τραγούδια θα συμπεριληφθούν στο νέο άλμπουμ του τραγουδιστή που αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2019.

Τα γυρίσματα για το music video του «Πάλι Στο Σπίτι Μου Χαράματα» έγιναν στο Κάιρο, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού του Χρήστου Χολίδη στην πρωτεύουσα της Αιγύπτου την άνοιξη.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Άλεξ Κωνσταντινίδης, τακτικός συνεργάτης του καλλιτέχνη.  Το τελικό αποτέλεσμα μεταφέρει στις οθόνες μας μοναδικές και αθέατες εικόνες από τους δρόμους, τους ανθρώπους και την κουλτούρα του Καΐρου. Εικόνες που αναμφίβολα δεν έχουμε τη δυνατότητα να βλέπουμε συχνά σε video clips ελληνικής παραγωγής.

Το νέο τραγούδι του Χρήστου Χολίδη με τίτλο «Πάλι Στο Σπίτι Μου Χαράματα» κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Πηγή : HIT CHANNEL