Χριστίνα Ζαντή “Σχεδιάζω κάποια όμορφα πραγματάκια σχετικά με τη μουσική μου”


Η σχέση της με την μουσική μετρά χρόνια όμως με την δισκογραφία μόλις λίγους μήνες, μιας και πρόσφατα κυκλοφόρησε την νέα της δουλειά. Μαζί της μιλήσαμε για το νέο της κομμάτι με τίτλο «σ’εχω διαγράψει», για τον  κορονοϊο, το όνομα της που δεν αλλάζει και πολλά άλλα.

Συνέντευξη στη Στέλλα Παπά

 • Χριστίνα μου, είσαι αρκετά χρόνια στο χώρο της μουσικής αλλά τώρα αποφάσισες να κυκλοφορήσεις την πρώτη σου δισκογραφική δουλεία. Θες να μας μιλήσει γι’αυτή;  

Έτσι ακριβώς. Βρίσκομαι αρκετά χρόνια στο χώρο της μουσικής αλλά φέτος τον Φεβρουάριο αποφάσισα να κυκλοφορήσω τη πρώτη μου δισκογραφική δουλειά με την εταιρεία Real Music, μετά από πρόταση του Ανέστη Μελισσοπουλου ο οποίος έγραψε τους στίχους και την μουσική. Στο στούντιο με συνόδευσαν αξιόλογοι μουσικοί.

Στα μπουζούκια ήταν ο Θανάσης Πετρέλης, στις Κιθάρες ο Γιώργος Ρετίκας στα πλήκτρα ο Ανέστης Μελισσόπουλος , στο πιάνο και τα βιολιά ο Φώτης Ζανελάρης, στα τύμπανα ο Γιάννης Καρακασίδης , στα φωνητικά ο Νίκος Παπουτσής. Studio- Recording είχε κάνει ο Ευθύβουλος Θεοχάρους, Mixing- Mastering ο Τάκης Αργυρίου. Την διεύθυνση παραγωγής είχε αναλάβει ο  Δημήτρης Τσιανάκας και επιμέλεια παραγωγής ο Απόστολος Βούλγαρης.

 • Γιατί άργησες να κυκλοφορήσεις την πρώτη σου δουλεία ;

Από το 2016 και μετά τη συμμετοχή μου στο The X FACTOR OF GREECE , δέχτηκα αρκετές επαγγελματικές προτάσεις αλλά τώρα ένιωσα έτοιμη να ξεκινήσω το πρώτο μου βήμα στη δισκογραφία με σωστούς καταξιωμένους μουσικούς και συνεργάτες.

 • Θεωρείς ότι η αύξηση των τηλεοπτικών μουσικών διαγωνισμών κάνει κακό σ’εσας που είστε ήδη στο χώρο;

Ποτέ δεν θεώρησα ότι επειδή είμαι επαγγελματίας τραγουδίστρια δεν θα μπορούσα να δοκιμάσω και στο τομέα της τηλεόρασης. Παίρνεις αρκετή προβολή και αναγνωσιμότητα και ναι χρειαζόμαστε τον κόσμο γιατί αυτός θα σε ανεβάσει και αυτός θα σε κατεβάσει! Όχι, δεν το θεωρώ κακό.

 • θεωρείς ότι o κορονωιός αποτελεί τροχοπέδη στην προσπάθεια σου να «συστήσεις» στον κόσμος το τραγούδι σου ;

Όσον αφορά την πανδημία, θέλω  να πω απλά στο κόσμο να μη φοβάται και να έχουμε πίστη στο Θεό! Καταλαβαίνω ότι αυτή τη στιγμή είναι θέμα επιβίωσης για όλους μας. Όσον αφορά το τραγούδι μου δεν μ’επηρέασε σε κάτi. Βλέπω ότι ο κόσμος το αγάπησε πολύ και εμένα μου αρκεί αυτό.

 • Θ’αλλαζες το όνομα ή το επίθετο σου για λόγους προβολής;

Δεν θα άλλαζα ποτέ το όνομα μου και το επίθετο μου! Είμαι η Χριστίνα Ζαντή και έτσι θα παραμείνει.

 • Ποιοι θεωρείς είναι ιδανικοί χώροι για σ’ένα να εμφανίζεσαι ;

Οπουδήποτε θεωρώ είναι καλά, αρκεί να υπάρχει  μια επαγγελματική ομάδα, σωστός επιχειρηματίας και σοβαρό μαγαζί !

 • Τώρα ζεις Κύπρο ή Ελλάδα ;

Τώρα βρίσκομαι στην όμορφη μου Μεγαλόνησο τη Κύπρο.

 • Το να είσαι Κύπρο δυσκολεύει την δουλειά σου ;

Δεν μπορώ να πω ότι με δυσκολεύει στη δουλειά μου το γεγονός ότι βρίσκομαι εδώ γιατί όλοι περνάμε τα ίδια παντού αυτή τη στιγμή.

 • Ποιο τραγούδι αντιπροσωπεύει την ζωή σου, την πορεία σου ;

Πολλά είναι τα τραγούδια που μπορεί να αντιπροσωπεύουν τη ζωή μου και τη πορεία μου. Ένα από αυτά είναι το «Εν Λευκώ» από τη Νατάσα Μποφίλιου.

 • Σχεδιάζεις εμφανίσεις ;

Σχεδιάζω κάποια όμορφα πραγματάκια σχετικά με τη μουσική μου απλά γενικά είμαι αυθόρμητος άνθρωπος και δεν ονειρεύομαι πολύ μακριά. Ο Θεούλης μου ξέρει καλύτερα

 • Το 2021 ποια συνέχεια θες να έχει ;

Για το 2021 … θα ήθελα πολύ να συνεχίσω πιο δυναμικά με τη δισκογραφία , να κυκλοφορήσω κι άλλα τραγούδια που να με εκφράζουν κερδίζοντας μαζί και «τον παλμό του κόσμου» !!