Χριστίνα Μπόμπα: Απο την Κούβα στον Άγιο Δομίνικο και οι ετοιμασίες για τον γάμο της!

Πίσω στην αγκαλιά του αγαπημένου της βρίσκεται τις τελευταίες δύο μέρες η Χριστίνα Μπόμπα! Η καλλονή σύντροφος του Σάκη Τανιμανίδη επέστρεψε στον Άγιο Δομίνικο μετά την ολιγοήμερη απόδραση που έκανε στην Κούβα με την καλή της φίλη και μέλλουσα κουμπάρα της, Μαρίνα Βερνίκου. Μετά τις μοναδικές στιγμές που πέρασε στην πόλη της Αβάνας, έφτασε η ώρα να γυρίσει πίσω στην Δομινικανή Δημοκρατία και να συζητήσει με τον αρραβωνιαστικό της αλλά και τους κουμπάρους τους όλες τις λεπτομέρειες για τη σημαντικότερη στιγμή της ζωής τους.

Να θυμίσουμε πως το ζευγάρι πριν μερικές μέρες έστειλε στους φίλους του ένα ανατρεπτικό και πρωτότυπο προσκλητήριο – βίντεο, ώστε να ανακοινώσει στα αγαπημένα του πρόσωπα την ημερομηνία του γάμου τους, ο οποίος τελικά θα γίνει την 1η Σεπτεμβρίου, στην Σίφνο. Έτσι, το ερωτευμένο ζευγάρι μαζί τους κουμπάρους του, Μίλτο Καμπουρίδη και Μαρίνα Βερνίκου αλλά και τη μητέρα του Σάκη Τανιμανίδη, που βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο αυτές τις μέρες, οργανώνουν και συζητούν τα πάντα για την μεγάλη μέρα του γάμου του.

Η Χριστίνα Μπόμπα, φυσικά, δεν μπορούσε να επιστρέψει στην Δομινικανή Δημοκρατία με άδεια χέρια! Έτσι, έφερε στον αγαπημένο της ένα κλασσικό καπέλο από την Κούβα ως δωράκι, ενώ την υπόλοιπη μέρα χαλάρωσε στην παραλία με την Μαρίνα Βερνίκου αλλά και την μέλλουσα πεθερά της, την κυρία Σταματούλα!