Χωρίς κόμπλεξ και χωρίς μακιγιάζ, η Adele μιλά για τα κιλά της (Photos)


Με βρεγμένα μαλλιά, χωρίς μακιγιάζ και φίλτρα, ποζάρει στο εξώφυλλο γνωστού περιοδικού η Αντέλ, την ώρα που το νέο της τραγούδι «Hello», ανεβαίνει όλο και περισσότερο στα charts και γνωρίζει παγκόσμια επιτυχία!

Η 27χρονη τραγουδίστρια και μητέρα ενός παιδιού ποζάρει και μιλάει στο περιοδικό «Rolling Stone», το οποίο κυκλοφορεί με τίτλο «Αντέλ: Μια Προσωπική Ζωή».

adele_no_makeup

«Θα έδειχνα το κορμί μου αν ήμουν πιο αδύνατη; Προφανώς όχι, γιατί το κορμί μου είναι δικό μου! Αλλά, κάποιες φορές, είμαι περίεργη να μάθω αν θα ήμουν επιτυχημένη αν δεν ήμουν “γεματούλα”. Νομίζω ότι θα θύμιζα σε όλους τον εαυτό τους», λέει, μεταξύ άλλων, στη συνέντευξη και συνεχίζει: «δεν λέω ότι όλοι πρέπει να είναι στο δικό μου μέγεθος, αλλά το ότι δεν είμαι τέλεια. Νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι προβάλλονται ως τέλειοι, ανέγγιχτοι και απλησίαστοι».

adele_simon
(Η Αντέλ σε παλιότερη δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό της, Σάιμον)

Σε ερώτηση για την τεράστια επιτυχία που γνωρίζει, η βραβευμένη με Όσκαρ και Γκράμι τραγουδίστρια αναφέρει: «η καριέρα μου δεν είναι η ζωή μου. Είναι το χόμπι μου! Οι άνθρωποι νομίζουν πως μισώ το ότι είμαι διάσημη, αλλά αυτό δεν ισχύει. Στην πραγματικότητα, με τρομάζει! Νομίζω ότι είναι πραγματικά τοξικό και εύκολο να σε παρασύρει».

«Πλέον είμαι μαμά και σε μία σοβαρή σχέση. Δεν μετανιώνω για τίποτε από αυτά», λέει η Αντέλ για τον επί τέσσερα χρόνια αγαπημένο της, Σάιμον Κονέκι, με τον οποίο έχει αποκτήσει τον 3 ετών γιο της, Άντζελο και καταλήγει: «είμαι πολύ περήφανη για όσα έχω καταφέρει. Και πριν τον Άντζελο δεν ήμουν. Δεν καταλάβαινα ακριβώς τι είχα καταφέρει και πόσο μακριά είχα φτάσει».

 

Πηγή: star.gr