«Χωρίς Εσένα» – Ο Δημήτρης αποφασίζει να δώσει τέλος στη ζωή του αλλά ένας θάνατος τα ανατρέπει όλα

Η αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 συνεχίζει, με τις δραματικές εξελίξεις να διαδέχονται η μια την άλλη. Ο Δημήτρης, βλέποντας πως η κατάστασή του θεωρείται μή αναστρέψιμη, αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή του, ωστόσο ο θάνατος ενός αγαπημένου του προσώπου τον κάνει να δει τα πράγματα αλλιώς.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 130
Λίγο πριν δώσει τέλος στη ζωή του, ο Δημήτρης σπεύδει να δει τι συμβαίνει κι επικρατεί τέτοια αναστάτωση στο νοσοκομείο – και τότε, έρχεται αντιμέτωπος με ένα τραγικό και απροσδόκητο συμβάν, που δεν θα μπορούσε ποτέ να υπολογίσει. Τα σχέδιά του αλλάζουν, όπως και του Γιάννη, που έχοντας αποφασίσει να μην αφήσει τη Νάντια να φύγει με τη μητέρα της για Αμερική, θα καταλάβει ότι τα πάντα κερδίζονται, αρκεί να τα διεκδικήσεις. Παράλληλα, ο Μιχάλης ενημερώνει την αδελφή του οτι – παρά τις προβλέψεις – η Έλενα δεν έχει σκοπό να πει το “ναι” στην πρόταση γάμου που της έκανε. Το δαχτυλίδι που της πρόσφερε πάντως, δεν πάει χαμένο, καθώς ο Πάνος, αποφασίζει να το χρησιμοποιήσει, σε μια ύστατη προσπάθεια να κρατήσει κοντά του την Χριστίνα. Ταυτόχρονα, και με την προτροπή του Στάθη, που του εξηγεί οτι αυτός είναι που πρέπει να μεγαλώσει το παιδί της Εύας, ανεξάρτητα αν είναι ή όχι ο φυσικός του πατέρας, ο Γιώργος επιστρέφει δίπλα στην Εύα και το μωρό. Ενώ η Φοίβη, δίνει πίσω στον Δημήτρη την επιταγή που της έδωσε και του παρακαλεί να μην ξανακάνει ποτέ απόπειρα αυτοκτονίας. Ο Δημήτρης δεν υπόσχεται τίποτα, αλλά την μεγάλη ανατροπή θα κάνει ο Στάθης, που προτείνει στην Άννα να χωρίσει, για να συνεχίσουν τη ζωή τους μαζί…

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 131
Ο Δημήτρης σε άσχημη κατάσταση μετά τον ανεπάντεχο θάνατο της Λήδας, ανακοινώνει στην Μαρία πως αποφάσισε να κάνει την θεραπεία που είχε απορρίψει στο παρελθόν, λόγω επικινδυνότητας. Η Μαρία προσπαθεί να τον αποτρέψει, αλλά αυτός επιμένει πως δεν υπάρχει άλλη λύση. Όταν το ανακοινώνουν και στη υπόλοιπη οικογένεια, οι αντιδράσεις δεν είναι καθόλου θετικές. Κάτια και Γιάννης τα βάζουν πάλι με την Μαρία, που δεν προσπαθεί αν τον αποτρέψει από μια σίγουρη αυτοκτονία, όπως θεωρούν αυτή την φαρμακευτική αγωγή. Η Χριστίνα χαρούμενη που ο Πάνος της έκανε πρόταση γάμου, αλλά και προβληματισμένη, γιατί αναβάλλει συνέχεια την συνάντησή τους με τους γονείς του. Ο Πάνος μπλοκαρισμένος, δεν ξέρει τι να κάνει. Φοβάται να πεις τους γονείς του για την Χριστίνα. Ο Γιάννης τον ενθαρρύνει. Ο Πάνος αποφασίζει να τους μιλήσει. Η Μαρία πιέζει την Φοίβη να φύγει, υποψιαζόμενη πως είναι ερωτευμένη με τον Δημήτρη. Η Φοίβη λέει στον Δημήτρη πως θα φύγει, κι εκείνος την παρακαλεί να μείνει, λέγοντάς της πως την χρειάζεται σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές. Ο Στάθης ξεσπάει και εκμυστηρεύεται στην Μαρία πως δεν θέλει να παντρευτεί την Αλεξάνδρα, χωρίς όμως να της πει τον πραγματικό λόγο. Η Έλενα μαθαίνει πως η Άννα είναι ερωτευμένη με τον Στάθη και σκέφτεται να το πει στην Αλεξάνδρα.