Χατζηγιάννης – Μακρυπούλια: Φήμες για μόνιμη εγκατάσταση στην Κύπρο


Το να αφήσουν για τα επόμενα χρόνια την Ελλάδα και να μετακομίσουν μόνιμα στο νησί από όπου κατάγεται ο τραγουδιστής, είναι μία σκέψη που φέρεται να απασχολεί έντονα το ζευγάρι τον τελευταίο καιρό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον αθηναϊκό Τύπο, αυτό που τους έχει ωθήσει να σκέφτονται την αλλαγή, είναι οι επαγγελματικές προτάσεις που έχουν δεχτεί από την Κύπρο και είναι άκρως δελεαστικές και για τους δύο.

Τόσο ο Μιχάλης Χατζηγιάννης όσο και η Ζέτα Μακρυπούλια, γνωρίζοντας ότι ο χειμώνας θα είναι δύσκολος σε επαγγελματικό επίπεδο, οι εμφανίσεις του τραγουδιστή έχουν μειωθεί ενώ το σίριαλ που συζήταγε η ηθοποιός με τον ΑΝΤ1 έχει «παγώσει», έχουν καταλήξει ότι πρέπει να αναζητήσουν αλλού έδαφος για δουλειά.

Την ίδια στιγμή όμως Κύπριοι επιχειρηματίες και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης δίνουν «γη και ύδωρ» προκειμένου να πείσουν το ζευγάρι να μετακομίσει έστω και προσωρινά στην Κύπρο.

Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει δεχθεί «χρυσή» πρόταση συμβολαίου από τον τηλεοπτικό σταθμό Sigma το οποίο περιλαμβάνει την παρουσίαση μουσικού talent show και αν η ίδια το επιθυμεί την δημιουργία μιας καινούριας κωμικής σειράς η οποία θα είναι γραμμένη πάνω της.

Όμως και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει δεχθεί πολύ καλή πρόταση από γνωστό επιχειρηματία του νησιού που του ζητά να στήσουν μαζί ένα καινούριο εναλλακτικό live stage στο οποίο, θα γίνονται διάφορα events και ο τραγουδιστής θα εμφανίζεται εκεί κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Πηγή: govastileto.gr