Χαμός στο twitter: Τι συνέβη στην Αυστραλία και πενθούσαν την Mαντόνα;

Τι έπαθαν οι Αυστραλοί και θρηνούσαν την βασίλισσα της ποπ μουσικής;

Μηνύματα πένθους από τους Αυστραλούς για τη Mαντόνα πλημμύρισε το twitter. Συγκεκριμένα το απόγευμα της Τετάρτης, πενθούσαν την… βασίλισσα της pop κάτι που έγινε πρώτο trend στα hashtags καθώς νόμιζαν ότι ήταν η 62χρονη σταρ έφυγε από τη ζωή.

Τι συνέβη όμως αλήθεια; Για μια ακόμη φορά φαίνεται ότι τα social media έκαναν το θαύμα τους αφού από ένα λάθος πληκτρολόγησης λόγω βιασύνης,  το οποίο ανέλαβε να «διορθώσει» o αυτόματος διορθωτής, ο Μαραντόνα έγινε… Μαντόνα με αποτέλεσμα να γίνει αυτός ο χαμός.

Αντί λοιπόν να γράφουν «Maradona», έγραφαν «Madonna», δηλαδή παρέλειψαν ουσιαστικά μια συλλαβή του επιθέτου του θρύλου του ποδοσφαίρου Nτιέγκο Μαραντόνα.

Έτσι, αρκετοί χρήστες του διαδικτύου για περίπου μία ώρα θρηνούσαν για τον χαμό της Madonna, με τα μηνύματα για την διάσημη τραγουδίστρια να είναι εκατοντάδες, όπως αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμά της η Daily Mail.

Όταν λοιπόν κατάλαβαν την… γκάφα τους, οι περισσότεροι έσπευσαν να σβήσουν τα tweets τους, και να τα αντικαταστήσουν με μηνύματα για τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα.

Πηγή : philenews.com