Χ.Α. Παπαέλληνας Εμπορική Λτδ: Προσφέρει στο προσωπικό και στα εξαρτώμενα παιδιά τους ευκαιρίες για δωρεάν φοίτηση στο CIM Cyprus Business School


Σε Διάσκεψη Τύπου που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2023, η Χ.Α. Παπαέλληνας Εμπορική Λτδ και το CIM Cyprus Business School ανακοίνωσαν την έναρξη της φετινής τους συνεργασίας που παρέχει, στα μέλη του προσωπικού των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ και Bean Bar και στα εξαρτώμενα παιδιά τους, ευκαιρίες για δωρεάν φοίτηση σε προγράμματα σπουδών που προσφέρει το CIM Cyprus Business School. Αυτή είναι η 4η συνεχής χρονιά της εν λόγω συνεργασίας.

Η συνεργασία, που έχει ως στόχο να προσφέρει ευκαιρίες εξέλιξης και ανάπτυξης σε όλα τα μέλη του προσωπικού και στα εξαρτώμενά τους,  εκπληρώνει μέρος του οράματος της Χ.Α. Παπαέλληνας Εμπορική Λτδ να διαδραματίσει έναν επεκτεινόμενο κοινωνικό ρόλο και να στηρίξει το προσωπικό της, εφαρμόζοντας το υφιστάμενο επιχειρηματικό μοντέλο που βασίζεται στον άνθρωπο.

Μέσα από τη συνεργασία, οι ενδιαφερόμενοι έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν υποτροφίες σε προγράμματα σπουδών μικρής διάρκειας (short-term modules) αλλά και σε προγράμματα για απόκτηση Πτυχίου και Μεταπτυχιακού, σε κλάδο της επιλογής τους. Οι υποτροφίες αφορούν την πλήρη (100%) κάλυψη διδάκτρων για το πρώτο έτος σπουδών, 20% έκπτωση σε οποιοδήποτε πρόγραμμα σπουδών και πλήρη κάλυψη για τη συμμετοχή σε μικρής διάρκειας προγράμματα. Επιπλέον, προσφέρεται η δυνατότητα παρακολούθησης των μαθημάτων στη Λευκωσία και στη Λεμεσό. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2023, με έναρξη μαθημάτων τον Οκτώβριο του ίδιου έτους.

Εκ μέρους της Χ.Α. Παπαέλληνας Εμπορική Λτδ, ο κ. Μάριος Αντωνίου, Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού, χαιρέτησε τη συνεργασία με το CIM Cyprus Business School, που αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη του οργανισμού από το 2020. Ο κ. Αντωνίου  υπογράμμισε την ισχυρή δέσμευση της Χ.Α. Παπαέλληνας Εμπορική Λτδ να επενδύει στο προσωπικό της και ευχαρίστησε το CIM Cyprus Business School για την αγαστή συνεργασία.  Με τη σειρά του, ο κ. Γιάγκος Χατζηγιάννης, CEO του CIM Cyprus Business School εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την πρωτοβουλία.

Τη Διάσκεψη Τύπου τίμησαν με την παρουσία τους στελέχη και συνεργάτες της Χ.Α. Παπαέλληνας Εμπορική Λτδ και του CIM Cyprus Business School, και μέλη εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.