«Μπράβο Σου»: Ο Γιώργος Παπαδόπουλος με νέο single που κάνει τη διαφορά

Με καινούρια επιτυχία καλωσορίζει το φθινόπωρο ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος παρουσιάζει το επόμενο ραδιοφωνικό single από το νέο δίσκο του.

Η πέμπτη δισκογραφική δουλειά του τραγουδιστή – τραγουδοποιού, ενός εκ των πιο ταλαντούχων στη γενιά του, έγινε πραγματικότητα στα τέλη του προηγούμενου Μαΐου, φέροντας τον τίτλο «Πες Επιτέλους Σ’ Αγαπώ».

Το άλμπουμ συγκέντρωσε τις επιτυχίες του Γιώργου Παπαδόπουλου που ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν, όπως το Νο1 των ελληνικών ραδιοφώνων «Δεν Το Αντέχω», το Top 6 «Όλοι Μου Λένε» και το Top 20 «Μου ‘Χε Πει» που ακούγαμε τον τελευταίο καιρό.

Έκπληξη είναι η συνάντηση του Γιώργου Παπαδόπουλου με τη Νατάσα Θεοδωρίδου σε ένα υπέροχο ντουέτο με τίτλο «Αν Μ’ Αγαπάς Αληθινά». Από το «Πες Επιτέλους Σ’ Αγαπώ» δεν απουσιάζει ούτε η τεράστια επιτυχία «Σπάσ’ Τα» που χάραξε την καινούρια σελίδα του καλλιτέχνη ούτε το «Να Να Να».

Το τέταρτο διαδοχικά single του δίσκου που θα αποτελέσει πόλο έλξης για τους ακροατές και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς είναι το «Μπράβο Σου». Μία δυναμική δημιουργία σε μουσική και στίχους που υπογράφει αυτοπροσώπως ο Γιώργος Παπαδόπουλος, πλαισιωμένη από μία απόλυτα συναισθηματική ερμηνεία που αναμφίβολα κάνει τη διαφορά.

Κυκλοφορεί από την Panik Records και την Criminal Music, το νέο label… «εγκληματική οργάνωση» που σχημάτισε ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

[ot-video][/ot-video]

Πηγή: hit-channel.gr