«Αυτό Που Αγαπάς»: Γιώργος Σαμπάνης και Πάνος Κατσιμίχας σε συνεργασία – έκπληξη

Hit Channel - www.hit-channel.com

Ο Γιώργος Σαμπάνης βλέπει ένα από τα εφηβικά του όνειρα να γίνεται πραγματικότητα.

Ο ταλαντούχος Γιώργος Σαμπάνης και ο μοναδικός Πάνος Κατσιμίχας θα τραγουδήσουν για «Αυτό Που Αγαπάς» σε μια συνεργασία – έκπληξη που γράφει ιστορία.

Σε μια μουσική συνάντηση από αυτές που προκύπτουν με μαγικό τρόπο και γράφουν ιστορία, ο Γιώργος Σαμπάνης ενώνει τη φωνή και το ταλέντο του με τον σπουδαίο Πάνο Κατσιμίχα, μία από τις πιο εμβληματικές μορφές της ελληνικής δισκογραφίας κι έναν μουσικό που εμφανίζεται πια σπάνια και επιλεκτικά.

Οι δύο μαζί υπογράφουν τους στίχους και τραγουδούν σαν ένα στο νέο τραγούδι «Αυτό Που Αγαπάς».

Ο Γιώργος Σαμπάνης, ο πιο δημιουργικός τραγουδοποιός της γενιάς του, έγραψε τη μουσική ειδικά για τον Πάνο Κατσιμίχα, βλέποντας ένα από τα εφηβικά του όνειρα να γίνεται πραγματικότητα.

Η συνεργασία του Γιώργου Σαμπάνη και του Πάνου Κατσιμίχα θα κυκλοφορήσει από την Cobalt Music σε λίγες ημέρες.

Εν αναμονή της κυκλοφορίας του τραγουδιού, η δισκογραφική εταιρεία δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα σύντομο απόσπασμα από «Αυτό Που Αγαπάς».

Το τραγούδι «Αυτό Που Αγαπάς» είναι μία από τις πραγματικά σπάνιες φορές που ο Γιώργος Σαμπάνης ξεδιπλώνει το ταλέντο του στο στιχουργικό κομμάτι.

Στο παρελθόν έχει γράψει στίχους σε επιλεγμένες περιπτώσεις, όπως το δικό του τραγούδι «Μεταξύ Μας» (2011), το «Η Ζωή Μου Βήμα» του Γιώργου Μαζωνάκη (2012) και το «Αυτός» (2010) των Onirama, τραγούδια στα οποία είχε υπογράψει και τη μουσική.

Πηγή : hit-channel.com