Αυτή είναι η συμμετοχή του Δημήτρη Κοντόπουλου στη φετινή Eurovision!


Το τραγούδιSugar” της Natalia Gordienko είναι η φετινή συμμετοχή της Μολδαβίας στη Eurovision, και φέρει την υπογραφή του δικού μας Δημήτρη Κοντόπουλου.

Ο Δημήτρης Κοντόπουλος αποτελεί τον πιο επιτυχημένο συνθέτη / παραγωγό στη σύγχρονη ιστορία του θεσμού, έχοντας μια νίκη στο televoting (Ρωσία 2016), 3 συμμετοχές στο Top3 και 4 συμμετοχές στο Top10 των τελικών.

ΤοSugar σε μουσική του ίδιου και του Philipp Kirkorov και σε στίχους της Sharon Vaughn κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες στο επίσημο κανάλι της Eurovision στο YouTube έχοντας αποσπάσει πολύ θετικά σχόλια, ενώ είναι διαθέσιμο ψηφιακά από τη Minos EMI, a Universal Music Company. Το τραγούδι θα διαγωνιστεί στο πρώτο μισό του δεύτερου ημιτελικού, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαΐου στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Λίγα λόγια για τη Natalia Gordienko

Η Natalia Gordienko, τραγουδίστρια ηθοποιός και παρουσιάστρια, είναι η πιο δημοφιλής pop star στην χώρα της.

Νικήτρια το 2006 του πασίγνωστου στην Ανατολική Ευρώπη φεστιβάλ τραγουδίου New Wave Festival, βραβεύτηκε σε πολύ νεαρή ηλικία από τον πρόεδρο της χώρας ως “εθνική τραγουδίστρια της Μολδαβίας” (National Artist οf Moldova) για την συνεισφορά της στην προώθηση της Μολδαβίας στο εξωτερικό.

Στην Ελλάδα έγινε γνωστή από το ντουέτο της με τον Mohombi στο τραγούδι Habibiαλλά και από την συμμετοχή της σε ηλικία μόλις 17 χρονών στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το 2006 με το τραγούδι Loca”, το οποίο την ίδια χρονιά έγινε μεγάλο summer hit στην χώρα μας.