Αυτές είναι οι δέκα πιο DARE φιάλες που αναδείχθηκαν στη μεγαλύτερη art καμπάνια της ABSOLUT!


Μια από τις μεγαλύτερες καμπάνιες της ABSOLUT στην Κύπρο βρίσκεται σε εξέλιξη, αναδεικνύοντας την πιο τολμηρή πλευρά των ανθρώπων. Μια καμπάνια που στήριξαν πάνω από 100 δημιουργικοί άνθρωποι, φιλοτεχνώντας από μια φιάλη ABSOLUT και μετατρέποντάς τις σε ένα δικό τους έργο τέχνης. 

Η κριτική επιτροπή αποτελείτο από τους καλλιτέχνες Νίκο Κουρούσιη και Λία Λαπίθη, την συλλέκτρια έργων τέχνης Λία Τορναρίτη, την ιδιοκτήτρια της The Collection Gallery & art collector Rebecca Τορναρίτη και τον Βοηθό Καθηγητή του τμήματος Γραφικών Τεχνών του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου Τάσο Αναστασιάδη. 

Η εκλεκτή κριτική επιτροπή, μέσω διαδικασίας βαθμολόγησης, επέλεξε τις 10 πιο ταυτισμένες με το θέμα της εκστρατείας, και οι νικητές έχουν την ευκαιρία να προβληθούν μέσα από ένα δικό τους έργο το οποίο θα επιλέξουν οι ίδιοι, ανεξάρτητο από την εκστρατεία της ABSOLUT.

Οι 10 καλλιτέχνες που ξεχώρισαν είναι : Βαλεντίνος Δημητρίου (Animator), Άντρεα Χαραλαμπίδη (Glass artist), Έλενα Ιασωνίδου (Ζωγράφος), Κατερίνα Κυριάκου (Καλλιτέχνης), Άννα Χατζηγρηγορίου (Σχεδιάστρια Μόδας), Ilona G. Garamvolgyi (Make up Artist), Κλεάνθης Λοΐζου (Illustrator), Δανάη Πατσάλου (Καλλιτέχνης)

Εδώ μπορείτε να δείτε το έργο τους αλλά και όλων των καλλιτεχνών που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό.

Όλες οι φιάλες θα παρουσιαστούν σε έκθεση που θα γίνει στη γκαλερί «The Collection Gallery» όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, ενώ την ημέρα των εγκαινίων όλες φιάλες θα δημοπρατηθούν για τη στήριξη του Συνδέσμου για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Βίας στην Οικογένεια, «ΣΠΑΒΟ».  

Γιατί τον ΣΠΑΒΟ; 

Γιατί στηρίζει αυτούς που ΤΟΛΜΟΥΝ να ξεπεράσουν τα εμπόδια, να μιλήσουν και να καταγγείλουν την ενδοοικογενειακή βία που μπορεί να έχουν υποστεί οι ίδιοι, κάποιο συγγενικό, γνωστό ή φιλικό τους πρόσωπο, αλλά και γιατί δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα χώρο ασφάλειας, προστασίας και κατανόησης των θυμάτων.  

Η ABSOLUT ένα αυθεντικό, προοδευτικό brand έχει στόχο σε κάθε καμπάνια να αναδεικνύει μια σειρά από αξίες και πεποιθήσεις,  όπως τα ίσα δικαιώματα ανεξαρτήτως καταγωγής, φυλής, χρώματος, ιδιαιτερότητας ή φύλου. Η ABSOLUT επιδιώκει το αυτονόητο, να ζούμε σε ένα κόσμο όπου όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι, έναν κόσμο όπου όλοι μπορούν να εκφραστούν ελεύθερα χωρίς επικρίσεις. 

Dare to Follow ABSOLUT σε Instagram @AbsolutCy και Facebook @AbsolutCyprus