Αυτά είναι τα τρία top κουρέματα που ζητούν οι Γαλλίδες από τους κομμωτές τους τώρα!Οι Γαλλίδες είναι η επιτομή του στιλ και είναι κάτι που επιβεβαιώνουμε καθημερινά! Μερικά από τα πιο αγαπημένα μας για το στιλ τους κορίτσια είναι Γαλλίδες, ένα σωρό άρθρα έχουν γραφτεί για το skincare τους, τα μαλλιά τους ή τα ρούχα που επιλέγουν και αυτό το  je nais se quoi τους είναι που θέλουμε να αποκτήσουμε.

Ένας από τους πολλούς τρόπους- βήματα που μπορούμε να κάνουμε προς αυτή την κατεύθυνση είναι να ξεκινήσουμε από τα μαλλιά τους. Αυτή τη στιγμή οι Γαλλίδες έχουν τρία αγαπημένα κουρέματα που ζητούν ξανά και ξανά από τους κομμωτές τους. Τα συγκεντρώσαμε και σε εικόνα παρακάτω. Δες, κάνε screenshot την αγαπημένη σου (ή τις αγαπημένες σου) και πήγαινε με αυτή στον κομμωτή σου!

French fringe 

Είτε τα πεις french fringe είτε τα πεις curtain bangs, το σίγουρο είναι πως το συγκεκριμένο κούρεμα είναι ίσως το πιο αγαπημένο των πιο διάσημων και stylish Γαλλίδων. Πρόκειται για μια βαριά φράντζα που πέφτει ενιαία στο μέτωπο σε διάφορα και διαφορετικά μήκη. Ένα αγαπημένο μας tip για το styling είναι αφού λούσεις τα μαλλιά σου κι ενώ είναι βρεγμένα να πάρεις δύο hair clips και να πιάσεις τα μαλλιά σου χαλαρά κάνοντας χωρίστρα στη μέση. Όταν στεγνώσεις κι αφαιρέσεις οι αφέλειες σου θα έχουν τον τέλειο κυματισμό.

@violette_fr

@frenchgirldaily

@jeannedamas

@leiasfez

French bob 

Κατά την διάρκεια της πανδημίας όλες μάκραιναν τα μαλλιά του και τώρα που αναζητούν μια δραστική αλλαγή το French bob είναι η τέλεια λύση. Με ή χωρίς αφέλειες είναι το κούρεμα που σου δίνει στιλ χωρίς να καταβάλεις καμία προσπάθεια ενώ σηματοδοτεί και μια νέα αρχή!

@frenchgirldaily

@basictouch

French shag

Αυτό το κούρεμα που αποτελεί μια μίξη 70’s με τις αφέλειες της Brigitte Bardot είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μας. Για να το πετύχεις, τα layers είναι το απαραίτητο συστατικό. Όσο για το styling οι σωστές δόσεις salt spray είναι προϋπόθεση για να εξασφαλίσεις στα μαλλιά σου την υφή και το αποτέλεσμα που βλέπεις εδώ.

@petitechineuse

@ninakoltchiskaia

@sabinasocol

Πηγή : tlife.gr