Αστρονομικό ποσό συμφώνησε ο Χοακίν Φίνιξ για δύο νέες ταινίες Τζόκερ


Φαίνεται ότι με παραγωγό τον Bradley Cooper και σκηνοθέτη τον Todd Phillips θα έχουμε άλλα δύο Joker έως το 2024.

Θα τρίβετε τα μάτια σας με το ποσό που συμφώνησε ο Χοακίν Φίνιξ για τις δύο επόμενες ταινίες του!

50 εκατομμύρια δολάρια στα πόδια του

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το κινηματογραφικό στούντιο λέγεται ότι προσφέρει στον 45χρονο ηθοποιό 50 εκατομμύρια δολάρια – την μεγαλύτερη αμοιβή στην καριέρα του – για να επαναλάβει τον ρόλο που του χάρισε τόσες διακρίσεις και τον έκανε το πρόσωπο της χρονιάς, σε δύο ακόμη ταινίες.

«O Φίνιξ που κέρδισε ένα σωρό βραβείο για την ερμηνεία του διάσημου χαρακτήρα των κόμικς, βρίσκεται σε συζητήσεις για να επιστρέψει» γράφει ο συντάκτης του βρετανικού tabloid, πριν συνεχίσει: «Μία πηγή μου αποκάλυψε ότι αρχικά ο Joaquin ένιωθε πως η ταινία δεν μπορεί να έχει sequel. Τώρα, όμως, έχει αλλάξει το μυαλό του, αφού λέει ότι θέλει να παίξει ξανά τον χαρακτήρα, παρ’ όλες τις αντιπαραθέσεις που δημιούργησε η ταινία πέρυσι…», είπαν πηγές στην Daily Mail.

Η επιτυχία της πρώτης ταινίας

H ταινία σε σκηνοθεσία του Τοντ Φίλιπς κέρδισε το κοινό παγκοσμίως κάνοντας 1 δισεκατομμύριο δολάρια εισπράξεις. Η επιτυχία της ταινίας ξεπέρασε και τις ήδη υπάρχουσες προσδοκίες. Αν και πρόκειται για ταινία της DC, προσέγγισε τον χαρακτήρα του Τζόκερ από μία κοινωνική σκοπιά που σπάνια φαίνεται σε τέτοιες ταινίες υπερηρώων, θίγοντας και θέματα ψυχικών νοσημάτων.

Το τέλος της ταινίας προϊδεάζει και δίνει αφορμή για μια επόμενη ταινία που βέβαια, σύμφωνα με την Warner Bros. αναμένονται για το 2022 και το 2024.

Έτσι, φαίνεται, ότι με παραγωγό τον Bradley Cooper και σκηνοθέτη τον Todd Phillips θα έχουμε άλλα δύο Joker έως το 2024. Δεν υπάρχει ακόμη συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, η παχυλή αμοιβή όμως σε συνδυασμό με με την αγάπη του κοινού για τον supervillain φαίνεται ότι έκανε τον Phoenix να πέσει με τα μούτρα. Οι φήμες τον θέλουν να έχει ήδη καταπιαστεί με το σενάριο και την εξέλιξη του project.

Πηγή : imommy.gr