Άσχημα νέα για Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλη Χατζηγιάννη


Πολύ άσχημα φαίνεται πως είναι τα νέα για την Ζέτα Μακρυπούλια καθώς και για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, μιας και πριν από λίγα λεπτά, έγινε γνωστή μία απόφαση του ANT1. Μπορεί η Ζέτα Μακρυπούλια να βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια στο κανάλι του Αμαρουσίου, ωστόσο φέτος είχε την ευκαιρία να βρεθεί και στο ίδιο show με τον αγαπημένο της Μιχάλη Χατζηγιάννη. Οι δυο τους συμμετείχαν μαζί στο The Final Four.

Αυτή είναι η απόφαση του ANT1 για τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Vanda’s Blog του youweekly.gr, το κανάλι αποφάσισε να κόψει το πρόγραμμα στο οποίο συμμετείχαν οι δυο τους, καθώς δεν είχε την απήχηση που περίμενε.

Το Final Four, στο οποίο συμμετείχε και η Ελένη Φουρέιρα, έκανε αρκετά χαμηλές πτήσεις στα νούμερα τηλεθέασης ενώ την ίδια στιγμή, η κρίση του κορωνοϊού δεν έδωσε στον ΑΝΤ1 την ευκαιρία να ξαναπροσπαθήσει και στη νέα σεζόν το πρόγραμμα.

Από τη μεριά της βέβαια, η Ζέτα Μακρυπούλια συνεχίζει στον ΑΝΤ1 με το Ρουκ Ζουκ, το οποίο αποτελεί μία πολύ μεγάλη επιτυχία για το κανάλι, καθώς καθημερινά σημειώνει πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν ο ANT1 θα φέρει κάποιο άλλο μουσικό πρόγραμμα στη θέση του Final Four, ωστόσο είναι αλήθεια πως οι συνθήκες δεν το ευνοούν, καθώς ό, τι και να γίνει θα πρέπει να γίνει με την απουσία κοινού.

Πηγή : youweekly.gr