Αρμονία των Γεύσεων: Μια εκλεπτυσμένη γαστρονομική εμπειρία στο L’ Atelier Robuchon


Αρμονία των Γεύσεων: Μια εκλεπτυσμένη γαστρονομική εμπειρία στο LAtelier Robuchon

Όταν ένα εστιατόριο που φέρει την λάμψη των αστεριών Michelin συναντά ένα από τα διασημότερα γαλλικά οινοποιεία, οι λάτρεις της υψηλής κουζίνας και του καλού κρασιού μόνο κερδισμένοι μπορούν να βγουν από αυτή την απόλυτη γαστρονομική πανδαισία! Το κόσμημα της Μαρίνας Αγίας Νάπας, το εστιατόριο L’ Atelier Robuchon διοργανώνει τη μοναδική βραδιά ‘Harmonie des Saveurs: A Refined Culinary Affair’ που όπως μαρτυρεί και ο τίτλος της, εκλεπτυσμένες γεύσεις συναντιούνται σε μια απολαυστική αρμονία. Την Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2023 τα εκλεκτά πιάτα του L’ Atelier θα συνδυαστούν αρμονικά με τα κορυφαία κρασιά της φημισμένης οικογένειας οινοποιών Famille Perrin, σε μια βραδιά που θα ενθουσιάσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Η Famille Perrin, είναι μια οικογένεια 5 γενεών οινοποιών με μακρά και επιτυχημένη ιστορία στην παραγωγή εξαιρετικών γαλλικών κρασιών. Με ρίζες που χάνονται στον 19ο αιώνα, η φιλοσοφία της Famille Perrin περιστρέφεται γύρω από την ανάδειξη του μοναδικού terroir του νοτίου μέρους της Κοιλάδας του Ροδανού μέσα από οργανικές και βιοδυναμικές πρακτικές.

Με μια συνδυασμένη εμπειρία που ξεπερνά τα 100 χρόνια, η Famille Perrin είναι ένα τα πιο θρυλικά ονόματα στον κόσμο του κρασιού και μέλος του Primum Familiae Vini, ενός οργανισμού με τα πιο φημισμένα οινοποιεία της Ευρώπης . Η Famille Perrin είναι ιδιοκτήτρια και διαχειρίστρια ενός ευρέου φάσματος αμπελώνων στην νότια Κοιλάδα του Ροδανού, συμπεριλαμβανομένου του «θρύλου του Châteauneuf du Pape», Château de Beaucastel. Ταυτόχρονα, από το 2012, είναι συνιδιοκτήτρια και οινοποιός εταιρεία του Miraval, του «πιο φημισμένο ροζέ κρασιού της Προβηγκίας», όπως αναδείχθηκε τον περασμένο Μάϊο από το περιοδικό Le Figaro.

Το event Harmonie des Saveurs θα ξεκινήσει στις 18:30 με ένα ποτήρι Miraval 2022 για το καλωσόρισμα και το έναυσμα για το ξεκίνημα μιας αξέχαστης βραδιάς. Έπειτα, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την εξαιρετική συλλογή από ετικέτες Famille Perrin, που θα συνδυαστούν επιδέξια με εκλεκτά πιάτα από το μενού του  L’ Atelier που δημιουργήθηκαν ειδικά για να αναβαθμίσουν τη γαστρονομική εμπειρία.

Το L’ Atelier, γνωστό για την εκλεπτυσμένη κουζίνα του και την υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση, σας προσκαλεί να απολαύσετε σε συνεργασία με την Famille Perrin μια βραδιά γεμάτη αρμονικές γεύσεις που σίγουρα θα θυμάστε για πάντα!

Κάνετε εγκαίρως την κράτησή σας εδώ.