Άρις Πετράκης – «Μεσ’ Τα Μάτια» Νέο τραγούδι & music video


Ο Άρις Πετράκης επανέρχεται δυναμικά με το single «Μεσ’ Στα Μάτια», που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Rercords.

Ο ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος νεαρός καλλιτέχνης, που έχει ξεχωρίσει από τα πρώτα του δισκογραφικά βήματα και τις επιτυχημένες live εμφανίσεις του, μας χαρίζει άλλη μία εξαιρετική ερμηνεία, σ’ ένα ρυθμικό και συναισθηματικό τραγούδι.

Στο «Μεσ’ Τα Μάτια», που έχει ήδη αγαπηθεί μέσα από την πρώτη του ραδιοφωνική μετάδοση τις προηγούμενες ημέρες, ο Άρις Πετράκης συνεργάζεται με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, που υπογράφει τους στίχους, καθώς και τη μουσική μαζί με τον Κωνσταντίνο Παντζή. Τα έσοδα από τα πνευματικά δικαιώματα του Μιχάλη Χατζηγιάννη θα διατεθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό.

Το single συνοδεύεται από ένα εμπνευσμένο video που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Παπαδάκος, με τον Άρι Πετράκη να μας κοιτά «Μεσ’ Τα Μάτια» και να λέει όλα όσα θα ήθελε να πει.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο ο Άρις Πετράκης ετοιμάζεται να «μαγέψει» το κοινό της Θεσσαλονίκης, στη σκηνή του «Stage», δίπλα στον Νίκο Απέργη και την Μαλού, ένα σχήμα που συνεπήρε την Αθήνα τους προηγούμενους μήνες, μέσα από sold out εμφανίσεις στο «Cabaret».

Βρείτε το «Μεσ’ Στα Μάτια» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
Spotify: https://spoti.fi/440Rx53
iTunes/Apple Music: https://apple.co/3NgULLD
Deezer: https://bit.ly/3n90HvA

Δείτε το video: