«Άργησες πολύ» – Ένα κινηματογραφικό video clip από τον Γιώργο Σαμπάνη!


Στο νέο single από το άλμπουμ «Μόνο Εξ Επαφής» ο Γιώργος Σαμπάνης παραδίνεται – έστω και αργά – στη μεγάλη δύναμη αλλαγής που οφείλεται στον απόλυτο έρωτα.

Τα προηγούμενα single-επιτυχίες από το πλατινένιο άλμπουμ του Γιώργου Σαμπάνη αποκαλύπτουν όλα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έναν άνθρωπο παράφορα ερωτευμένο και ταυτόχρονα μαχητή, έναν άντρα σκληρό με σαρωτική προσωπικότητα: Απαιτεί να τον αγαπούν πολύ και διεκδικεί το πάνω χέρι (“Ποιον Αγαπάς”), αντιμετωπίζει δυναμικά το φόβο για το μέλλον και τον χωρισμό (“Κανείς Δεν Ξέρει”), αρνείται να πιστέψει εύκολα στις υποσχέσεις (“Πριν Πεις Σ’ Αγαπώ”) και δέχεται τη συνθήκη του έρωτα αποκλειστικά με τους δικούς του όρους (“Μόνο Εξ Επαφής”).

Στην μπαλάντα «Άργησες Πολύ», ο ίδιος άνθρωπος, πιο σοφός από την εμπειρία της ζωής και νικημένος από τη μοναξιά, παραδέχεται επιτέλους ότι η σκληρότητα με την οποία πολεμούσε τα συναισθήματά του ήταν η άλλη όψη της τρυφερής ψυχής του και πως το να «κόβει σαν γυαλί» ήταν η άμυνά του για να μην πληγωθεί. Μήπως απλά δεν είχε βρει τόσα χρόνια το κατάλληλο πρόσωπο να τον μαλακώσει και να τον πλάσει από την αρχή με αγάπη;

Εκστατικά ο Γιώργος Σαμπάνης παραδίνεται – έστω κι αργά – στη μεγάλη δύναμη αλλαγής που είναι ο απόλυτος έρωτας, σε ένα από τα πιο ερμηνευτικά ώριμα τραγούδια του, σμιλευμένο συγκινητικά με τις λέξεις και τα νοήματα από την πένα της μοναδικής Ελεάνας Βραχάλη. Στο video clip που μόλις κυκλοφόρησε πρωταγωνιστεί ο Έλληνας Παραολυμπιονίκης Κολύμβησης Αντώνης Τσαπατάκης σε ένα συγκλονιστικό ρόλο.

Η ιδέα του video clip είναι του Μιχάλη Παπανικολάου και ο οπτικοποιήσε ο Γιάννης Δημολίτσας.