Αρχίζει ο β’ κύκλος παραστάσεων για την «Φαλακρή τραγουδίστρια»


Η θεατρική ομάδα «Σόλο για Τρεις» μετά τις soldoutπαραστάσεις Φεβρουαρίου και τα εγκωμιαστικά σχόλια του κοινού για το εμβληματικό έργο του Ευγένιου Ιονέσκο  «Η Φαλακρή Τραγουδίστρια» σε σκηνοθεσία Μαρίας Μανναρίδου Καρσερά, επανέρχεται για ένα δεύτερο, περιορισμένο κύκλο παραστάσεων, από τις 13 ΜαρτίουστοΘέατρο Χώρα στη Λευκωσία.

Το εμβληματικό έργο του 1948, είναι σήμερα πιο επίκαιρο από ποτέ, μια άγρια σάτιρα που χλευάζει το παράλογο στην επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων, σατιρίζει θέματα όπως η ισοπέδωση της ταυτότητας του ατόμου, η αποδοχή των σλόγκαν από τις μάζες, καθώς και τις συνταγές ιδεών που τροφοδοτούν και μεταμορφώνουν τις κοινωνίες σε συλλογικά αυτόματα.

Διαδραματίζεται σε ένα τυπικό αγγλικό σαλόνι, ενός τυπικού αγγλικού ζευγαριού του κυρίου και της κυρίας Σμιθ. Είναι ένα τυπικό αγγλικό απόγευμα, όταν ξαφνικά εισβάλουν στο σαλόνι τους το φιλικό τους ζευγάρι Μάρτινς, το οποίο μαζί με την υπηρέτρια του σπιτιού και έναν πυροσβέστη φροντίζουν για την διατάραξη της αγγλικής ηρεμίας τους.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Μετάφραση: Γιώργος Πρωτόπαπας

Σκηνοθεσία – Διασκευή:  Μαρία Μανναρίδου Καρσερά

Σκηνικά – Κοστούμια: Ηλέκτρα Κυθραιώτου

Σχεδιασμός Φωτισμού: Σταύρος Τάρταρης

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ

Βαλεντίνος Κόκκινος

Δημήτρης Αντωνίου

Ηλιάνα Κάκκουρα

Θανάσης Δρακόπουλος

Φώτης Αποστολίδης

Χριστιάνα Λάρκου

Χριστίνα Χριστόφια

Μόνο για 5 παραστάσεις:

Μάρτιος 2019: Τετάρτη 13 και Πέμπτη 14 / Δευτέρα 18,Τετάρτη 20 και Πέμπτη 21 στις 20:30Θέατρο Χώρα – Κοραή 1, (Πλατεία Αρχιεπισκοπής), ΛευκωσίαΓια πληροφορίες και κρατήσεις: 99711261

FACEBOOK: ΣΟΛΟ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ https://www.facebook.com/sologiatreis/