«Απόψε βγάλε τα καλά σου» – Κωνσταντίνος Νάζης – Ακούστε το νέο hit του καλοκαιριού (Valentino 2Κ17 mix)

Ένα κομμάτι δυνατό, ένα τσιφτετέλι που έχει πολυχορευτεί και τώρα ακόμα περισσότερο, με αυτό το remix που αναμένεται να κάνει μεγάλο χαμό στα καλοκαιρινά clubs.

Ο Κωνσταντίνος Νάζης, που έχει καταφέρει με κάθε τραγούδι που βγάζει να κερδίζει χιλιάδες views, επιστρέφει μουσικά άκρως τολμηρός. «Απόψε βγάλε τα καλά σου» είναι το ολοκαίνουριο τραγούδι φωτιά του Θεσσαλονικιού τραγουδιστή, ένα remix του γνωστού «Απόψε φορά τα καλά σου» σε πρώτη εκτέλεση Πάνου Κιάμου κάνοντας μεγάλη επιτυχία. Το τραγούδι σε μουσική Χριστοδούλου Σιγανού και στίχους Χριστόδουλου Σιγανού & Valentino, remix-αρετε από τον Valentino έρχεται να ξεσηκώσει και να παιχτεί ασταμάτητα το φετινό καλοκαίρι!

Ο Κωνσταντίνος Νάζης, που έκανε την παρθενική του εμφάνιση το 2010 στο X-FACTOR, μπορεί να μην κατάφερε να φτάσει ως το τέλος, από την αρχή όμως του talent show δέχτηκε εξαιρετικές κριτικές από την επιτροπή και, το σημαντικότερο, κέρδισε την αποδοχή και την αγάπη του κόσμου που έκτοτε τον ακολουθεί και τον στηρίζει σε κάθε του βήμα.

Δυναμώστε την ένταση &

Ακούστε το νέο τραγούδι του Κωνσταντίνου Νάζη που κυκλοφορεί αυτό τον καιρό!

[ot-video][/ot-video]