ΑΠΟΨΕ, ΜΙΑ ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΠΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ


Με τον Γιώργο Λιανό

 ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

 ΑΠΟΨΕ, ΜΙΑ ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΠΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ

Οι αποκαλύψεις του χθεσινού επεισοδίου και η είσοδος των νέων παικτών μονοπώλησαν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού που διατήρησε το Survivor All Star στην πρώτη θέση της τηλεθέασης με μέσο όρο 28,7% στο γενικό σύνολο του κοινού και 36,6% στο δυναμικό κοινό, ενώ έφτασε μέχρι 51,4%.

 

Η πρώτη ψηφοφορία του νησιού έφερε ως υποψήφιο τον Τάκη Καραγκούνια ο οποίος φαίνεται πληγωμένος από την απόφαση της ομάδας του. Δεν υπάρχουν όμως περιθώρια για γκρίνιες αφού ξεκινά ο δεύτερος αγώνας ασυλίας και σε περίπτωση ήττας οι Μπλε θα πρέπει να βγάλουν δύο ακόμα υποψήφιους.

Οι Κόκκινοι θέλουν τη νίκη για να μη μπουν στη διαδικασία της ψηφοφορίας και μιας υποψηφιότητας. Το πάθος των δύο ομάδων φαίνεται και στον στίβο μάχης όπου το σκορ πηγαίνει πόντο πόντο! Μια σκληρή αναμέτρηση που κόβει την ανάσα!

 

Στις καλύβες βασικό θέμα συζήτησης δεν είναι άλλο από τις εξορμήσεις στη ζούγκλα της τετράδας Σάκη, Μάριου, Μαριαλένας, Καρολίνας που απασχολούν τις συζητήσεις των δυο ομάδων. Η τιμωρία φαίνεται να ανησυχεί κάποιους από αυτούς, για κάποιους άλλους όμως είναι ασήμαντη μπροστά στον… έρωτα.

 

Στο Συμβούλιο του Νησιού νέα θέματα ανοίγουν… Πόσοι υποψήφιοι θα βγουν στο τέλος της ψηφοφορίας;

 

SURVIVOR ALL STAR: δεν είναι παιχνίδι, είναι επιβίωση!

Κυριακή έως Τετάρτη στις 21:00 στο ΣΙΓΜΑ