Απολαυστικές Latin και Tango βραδιές στο SEMELI HOTEL


Τα μουσικοχορευτικά ταξίδια του SEMELI HOTEL συνεχίζονται, μεταφέροντας τους φίλους της ευρύτερης νοτιοαμερικανικής κουλτούρας στα εξωτικά νησιά της Καραϊβικής και τις γραφικές γειτονιές της Αργεντινής.

Τα βράδια της Παρασκευής το Dionysos Bar του SEMELI HOTEL υποδέχεται τα «Elegant Latin Fridays», όπου επαγγελματίες και ερασιτέχνες λικνίζονται στους ρυθμούς της Salsa, της Bachata, του Cha-cha-cha, του Mambo και άλλων Latin χορών. Για όσους ξεκινούν δειλά-δειλά να μυούνται στους εκρηκτικούς, και συνάμα ρομαντικούς, χορούς αυτού του είδους, η έναρξη της βραδιάς περιλαμβάνει ένα μικρό σεμινάριο από επαγγελματίες χορευτές και σιγά-σιγά, οι συμμετέχοντες περνούν από τη θεωρία στην πράξη.

Το 1ο και το 3ο Σάββατο κάθε μήνα το Dionysos Bar του SEMELI HOTEL ανοίγει τις πόρτες του στις μαγικές μελωδίες και τις εντυπωσιακές φιγούρες του Tango. Επαγγελματίες χορευτές μας προσκαλούν να ακολουθήσουμε μαζί τους ρυθμούς του, με διάθεση να μεταδώσουν τις γνώσεις τους και να μας μυήσουν στα μονοπάτια του αγαπημένου αργεντίνικου χορού. Οι βραδιές Tango στο SEMELI HOTEL διοργανώνονται υπό την αιγίδα της πρεσβείας της Αργεντινής.

Αποτελώντας έναν εξαιρετικό συνδυασμό σωματικής άσκησης και καλλιτεχνικής έκφρασης, ο χορός βρίσκει τη θέση του κάθε Παρασκευή και κάθε 1ο και 3ο Σάββατο του μήνα στο Dionysos Bar του SEMELI HOTEL, σε έναν κομψό και φιλόξενο χώρο.

Βραδιές Tango: 9:30 μ.μ.

*Είσοδος: 8 ευρώ με δωρεάν ποτό από το Dionysos Bar του SEMELI HOTEL

Elegant Latin Fridays: 9:45 μ.μ.

*Είσοδος: 5 ευρώ με δωρεάν ποτό από το Dionysos Bar του SEMELI HOTEL

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 22 452121