Αποκλειστικά στο ΡΙΚ το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου FIFA, Κατάρ 2022


Η μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου, το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου FIFA, Κατάρ 2022, FIFA World Cup Qatar 2022 βρίσκεται προ των πυλών και οι Κύπριοι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία μέσα από το ΡΙΚ να απολαύσουν κάθε στιγμή του. Αυτό ανακοινώθηκε και επίσημα σήμερα Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο «Στούντιο 3» του ΡΙΚ, όπου στήθηκε το σκηνικό για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

To Κατάρ είναι πανέτοιμο να ανταποκριθεί στο ρόλο του οικοδεσπότη καθώς θα βρεθεί στο επίκεντρο του ποδοσφαιρικού κόσμου για ένα μήνα. Οι κορυφαίες εθνικές ομάδες με όλα τους τα αστέρια, υπόσχονται πλούσιο θέαμα και μεγάλες συγκινήσεις στους φίλους της «στρογγυλής θεάς». Εκατομμύρια τηλεθεατές περιμένουν με αγωνία την έναρξη του σπουδαίου αυτού γεγονότος, ανάμεσα τους και οι Κύπριοι τηλεθεατές, οι οποίοι μέσα από τα κανάλια του ΡΙΚ, θα απολαύσουν το θέαμα, την δράση και την αγωνία μέχρι την ανάδειξη του μεγάλου νικητή. 

Η μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου θα κρατήσει περίπου ένα μήνα, από τις 20 Νοεμβρίου έως και τις 18 Δεκεμβρίου, με τη διεξαγωγή 64 αγώνων. Όπως ανακοινώθηκε σήμερα οι αγώνες και οι εκπομπές θα μεταδίδονται από το ΡΙΚ1, το ΡΙΚ2 και το ΡΙΚHD. Όλα τα παιχνίδια θα προβληθούν ζωντανά, ενώ πριν και μετά από κάθε αγώνα, θα προβάλλεται ημίωρη εκπομπή. Οι αγώνες που θα διεξάγονται στις 21:00 θα μεταδίδονται από το ΡΙΚ1 και το ΡΙΚHD. Συγκεκριμένα την περίοδο του Παγκοσμίου Kυπέλλου, στο ΡΙΚ1 δεν θα μεταδίδεται η σειρά εποχής «Τρικυμία»  διότι όλοι οι νυχτερινοί αγώνες θα μεταδίδονται από το ΡΙΚ1. Επίσης, κατά την περίοδο του Παγκοσμίου Κυπέλλου το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων θα έχει διάρκεια μισή ώρα.  

Στο στούντιο του ΡΙΚ, βρέθηκαν εκλεκτοί προσκεκλημένοι, αλλά και άτομα από τον χώρο του ποδοσφαίρου. 

Στην εκδήλωση απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Δ.Σ του ΡΙΚ Μιχάλης Π. Μιχαήλ και ο Αναπληρωτής Τμηματάρχης Προγραμμάτων Τηλεόρασης και Προϊστάμενος  της Αθλητικής Υπηρεσίας του ΡΙΚ  Σάββας Αριστοδήμου. 

Ο κ. Μιχαήλ ανέφερε ότι το ΡΙΚ δηλώνει πανέτοιμο να ανταποκριθεί στο μέγιστο βαθμό σε μία ακόμη απαιτητική διοργάνωση. 

Ο κ. Αριστοδήμου σημείωσε ότι οι λάτρεις της ποιότητας, οι απαιτητικοί τηλεθεατές μπορούν να παρακολουθούν τους αγώνες από το ΡΙΚHD και κάλεσε τον κόσμο να παρακολουθεί τα κανάλια μας απευθείας από την κεραία του σπιτιού του και όχι μέσα από τις πλατφόρμες διότι οι πλατφόρμες διαχειρίζονται πάρα πολλά κανάλια και υποχρεωτικά συμπιέζουν το σήμα με αποτέλεσμα να πέφτει η ποιότητα.