Αποκαλυπτικός ο Μανούσος Μανουσάκης στο «Έλα να δεις» – Η θυμωμένη γυναίκα που έδωσε το «σπρώξιμο» για το «Κόκκινο Ποτάμι»

Αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή του OMEGA, «Έλα να δεις», παραχώρησε ο μοναδικός σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Ο σκηνοθέτης διέκοψε για λίγα λεπτά τα πολύωρα γυρίσματα της νέας δραματικής σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι», για να μιλήσει στην εκπομπή. Μάλιστα, όπως ο ίδιος ανάφερε, επρόκειτο για ένα αρκετά δύσκολο γύρισμα, στο οποίο συμμετείχε ένα βρέφος τριών μηνών.

Μιλώντας στην παρουσιάστρια της εκπομπής, Μαρία Ιωάννου, ο κ. Μανουσάκης ανάφερε ότι ο λόγος που επέστρεψε στη μικρή οθόνη μετά από πολλά χρόνια απουσίας, είναι το θέμα με το οποίο καταπιάνεται η σειρά, κάτι που τον προβλημάτιζε και το μελετούσε περίπου τέσσερα χρόνια.

Ο κ. Μανουσάκης αρκετά αποκαλυπτικός αναφέρθηκε σε μια μυστηριώδη γυναίκα που τον πλησίασε και του έκανε παρατήρηση, ζητώντας μια σειρά που να αναδεικνύει την γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου. Όπως ο ίδιος αναφέρει η παρατήρηση και το πάθος της συγκεκριμένης γυναίκας του έδωσαν το σπρώξιμο για την υλοποίηση της σειράς.

Όσο για το τι κρατούσε πίσω όλα αυτά τα χρόνια τον σπουδαίο σκηνοθέτη, εξήγησε πως είναι η συνθήκη των τηλεοπτικών πραγμάτων, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Δεν χώραγα σε αυτή την τηλεόραση».