Αποκάλυψη: Αυτός είναι ο παίκτης του Survivor που μπήκε στο νοσοκομείο

Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου, η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το νησί του Survivor, μίλησε για τα παρασκήνια του παιχνιδιού και για τους Μαχητές, κάνοντας αποκαλύψεις.

Σύμφωνα με την παίκτρια, οι ήττες της ομάδας της άρχισαν να την επιβαρύνουν ψυχολογικά. «Άρχισα να κουράζομαι! Να βαριέμαι να το πω; Κάτι μου έλεγε μέσα μου: ”Φτάνει! Το έζησες! Χόρτασες!”. Οπότε μπήκα στη διαδικασία να πω στα παιδιά, off camera, να με ψηφίσουν!», εξομολογήθηκε, στο Όλα Ξεκόλλα, το βράδυ της Τρίτης.

Επίσης, έκανε γνωστό πως ο Γουίλι, η νέα άφιξη του Survivor, μπαίνοντας στο παιχνίδι τους ανέβασε πολύ το ηθικό γιατί τους μετέφερε πόσο μεγάλη επιτυχία γνωρίζει στο κοινό, αλλά και ότι ο μισθοφόρος, ο Κώστας, αντιμετώπισε προβλήματα με την υγεία του. «Άκουσα ότι είναι στο νοσοκομείο. Είχε χτυπήσει και το πόδι του πολύ άσχημα. Δεν ξέρω αν ισχύει. Αυτό άκουσα!», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, σε ερώτηση για τα απρεπή σχόλια των Μαχητών εις βάρος της Λάουρας Νάργες, η Ελισάβετ τόνισε: «καλό είναι να αποφεύγονται αυτά τα σχόλια. Αλλά τα καταλαβαίνω τα παιδιά γιατί είναι σε απόγνωση αυτή τη στιγμή. Πεινάνε και είναι πολύ δύσκολο. Και όταν πεινάς, καμιά φορά ξεφεύγεις και λες πράγματα που δεν θες να πεις».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Ελισάβετ:

[ot-video]

[/ot-video]

Πηγή: peoplegreece.gr